2.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Νοέμβριο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Νοέμβριο

 Αυτό ωστόσο δεν αποκλείει και τριβές στους τομείς αυτούς λόγω του Ερμή που γίνεται ανάδρομος στο Σκορπιό (2/11) και συντηρεί μία ατμόσφαιρα σιωπηλής εχθρικότητας. Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος στον Ταύρο (12/11) δίνει μια νέα πνοή στα οικονομικά σας, και μπορεί να δείτε εξελίξεις που περιμένατε από καιρό. Πολύ δυναμική εποχή και για σπουδές, επαφές με το εξωτερικό και φιλόδοξα σχέδια, με το Δία στον Τοξότη στις τελευταίες εβδομάδες του να σας προσφέρει πάρα πολλές ευκαιρίες επέκτασης.

Ταύρος: Ίσως ο εκρηκτικότερος μήνας της χρονιάς για τους Ταύρους, ο Νοέμβριος επιφυλάσσει για εσάς ανατροπές και ριζικές αλλαγές, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά και τους ατομικούς σας στόχους: από την μια πλευρά, ο Ερμής που γίνεται ανάδρομος στο Σκορπιό (2/11) καταστέλλει και αναστέλλει σημαντικές αποφάσεις, και με την Πανσέληνο από την άλλη στο ζώδιό σας (12/11) να δημιουργεί μια εκρηκτική βόμβα έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις αποφάσεις σας κι όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι σε σχέση με τον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις σας. Προσοχή επίσης σε παρεξηγήσεις με φίλους.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι βιώνετε τις τελευταίες αχτίδες από τη λάμψη του Δία στον Τοξότη, η οποία έρχεται να ενισχυθεί κι από Αφροδίτη (2/11), Ήλιο (23/11) και Νέα Σελήνη σε αυτόν (26/11). Η λάμψη αυτή ευνοεί τα αισθηματικά σας είτε προσφέροντας νέες, πολύ αξιόλογες γνωριμίες, είτε επισφραγίζοντας την εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Όσον αφορά δε τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι το έναυσμα να ξεκινήσετε πράγματα που επεξεργαζόσασταν όλον τον προηγούμενο χρόνο και συνδέονται με σημαντικές συνεργασίες. Με Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό από 2/11 δώστε προσοχή σε θέματα υγείας και καθημερινότητας και τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

Καρκίνος: Ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό από 2/11 βάζει στην «κατάψυξη» μία αισθηματική ιστορία, αλλά και τις γενικότερες εξελίξεις στον τομέα της δημιουργικότητας και των ατομικών σας στόχων. Ο Νοέμβριος λοιπόν θα είναι ένα διάστημα όπου πρωτίστως θα αισθάνεστε την ανάγκη να απομονωθείτε και να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σας και τις αληθινές του ανάγκες. Από κει και πέρα βρίσκεστε σε μία τελική φάση προετοιμασίας για την έλευση του Δία στον Αιγόκερω (στις αρχές του επόμενου μήνα), ο οποίος θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε σχέσεις και συνεργασίες. Μέχρι τότε προσπαθήστε να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ σε όλους τους τομείς δράσης σας. Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά με Άρη στο Ζυγό από 20/11.

Λέων: Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε πολύ ενδιαφέρουσα φάση σε όλη τη διάρκεια του μήνα, αφενός λόγω του Ερμή στο Σκορπιό που σας γεμίζει με δεύτερες σκέψεις σε σχέση με διάφορα γεγονότα κι αφετέρου λόγω της Πανσελήνου στον Ταύρο (12/11) που φέρνει στο προσκήνιο νέα δεδομένα αλλά και πιθανές νέες, αξιόλογες γνωριμίες. Παρά το αρκετά βαρύ αυτό πεδίο ωστόσο, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26/11 (μαζί και με τον Ήλιο, το Δία και την Αφροδίτη στο ζώδιο αυτό) κρατούν το ηθικό σας πολύ υψηλό, κι ουσιαστικά επιλέγετε την αισιοδοξία ως τον κινητήριο μοχλό σας. Κατά τ’ άλλα, προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές και επενδύσεις με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από 28/11.

Παρθένος: Όσο απομακρυνόμαστε από τις αρχές του φθινοπώρου που σας δημιούργησαν μεγάλη αναστάτωση κι άπειρες εκκρεμότητες, το κλίμα επανέρχεται σε ολοένα και πιο φυσιολογικά επίπεδα σε όλους τους τομείς. Τα σημεία που χρήζουν προσοχής τον Νοέμβριο είναι: α) η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία (28/11) που ταράζει για λίγο τα νερά σε σχέσεις και συνεργασίες β) ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό από 2/11 που φέρνει εμπόδια σε σπουδές, συναλλαγές και συμφωνίες. Αντιθέτως, η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 12/11 δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για επαφές με το εξωτερικό, περισσότερο ωστόσο στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων και ιδεών παρά στο κομμάτι της υλοποίησης. Οικογενειακά θέματα προς τελειωτική έκβαση.

Ζυγός: Ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 19/11 και σας βοηθάει σε όλες τις διεκδικήσεις σας όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στο Σκορπιό από τις 2/11 ωστόσο, είναι πιθανόν να υπάρξουν πολλές ματαιώσεις και καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα ή σε θέματα ακινήτων (αλλαγή σπιτιού, αγοραπωλησίες κτλ.). Υπό αυτήν την έννοια, ο Νοέμβριος δεν είναι καθόλου κατάλληλη περίοδος για να υπογράψετε οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία, μιας και το πεδίο δεν είναι ξεκάθαρο. Η πολύ ευνοϊκή όψη του Νοεμβρίου από την άλλη πλευρά είναι αυτή που σχετίζεται με θέματα σπουδών και πνευματικών αναζητήσεων, ειδικά με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26/11.

Σκορπιός: Έντονα δυναμικός μήνας ο Νοέμβριος για εσάς, κατά κύριο λόγο γιατί είναι ο μήνας των γενεθλίων σας, αλλά ειδικά φέτος διότι ο Ερμής στο ζώδιό σας γίνεται ανάδρομος στις 2/11.  Αυτό σας βάζει σε διαδικασίες συνολικής επαναξιολόγησης όλων των δεδομένων σας και, κυρίως, των αποφάσεων που έχετε πάρει το τελευταίο διάστημα. Ειδικότερα και με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12/11, οι απρόσμενες αλλαγές, οι ανατροπές και τα πισωγυρίσματα βρίσκονται στην καθημερινή σας ατζέντα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Όσον αφορά την προσωπική σας προσέγγιση απέναντι στα πράγματα, η επιθετικότητα και οι εντάσεις δεν θα λείψουν, γι’ αυτό προσπαθείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τη διαύγεια σκέψης σας.

Τοξότης: Τελευταίος μήνας του Δία στο ζώδιό σας, και μαζί και με την ενέργεια της Αφροδίτης (2/11), του Ήλιου (23/11) και της Νέας Σελήνης (26/11) έχετε στη φαρέτρα σας όλα εκείνα τα βέλη που χρειάζεστε για να στοχεύσετε κατευθείαν στο κέντρο. Η παραμονή του Δία στον Τοξότη για έναν περίπου χρόνο θεωρητικά σας έδωσε πολλά νέα ερεθίσματα για να αλλάξετε σελίδα και να τολμήσετε πολλά νέα πράγματα. Επομένως, το διάστημα που υπολείπεται μέχρι και το τέλος του 2019, θεωρητικά σας δίνει πολύ μεγάλο αβαντάζ στην πραγματοποίηση στόχων. Ωστόσο ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα πρέπει να δώσετε πολύ μεγάλη έμφαση σε θέματα υγείας, ειδικά με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12/11.

Αιγόκερως: Ο Ερμής στο Σκορπιό ανάδρομος από 2/11 σας βάζει σε διαδικασίες επαναξιολόγησης των συνεργατικών σας σχέσεων και της θέσης που έχετε μέσα σε έναν κοινωνικό κύκλο. Με βάση αυτό το δεδομένο, ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας όπου ανασυγκροτείτε τις δυνάμεις σας για κάτι πολύ δυνατό με την αρχή του νέου έτους. Ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα αισθηματικά και τη δημιουργικότητά σας η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 12/11, η οποία σας φέρνει καρπούς μακροχρόνιων προσπαθειών. Καλύτερα πηγαίνουν και τα οικονομικά σας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 27/11, η οποία γίνεται ο προθάλαμος για τις μαζικές αλλαγές με το Δία στον Αιγόκερω από τον επόμενο μήνα.

Υδροχόος: Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο Σκορπιό στις 2/11 και ουσιαστικά καθυστερεί ή αναβάλλει εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, σε σχέδια που είχατε όσον αφορά την καριέρα σας ή οτιδήποτε αφορά ένα κοινωνικό γεγονός (π.χ. επισημοποίηση σχέσης, μία δημόσια ανακοίνωση, κτλ.). Ουσιαστικά, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε καλύτερες ισορροπίες σε όλα τα πράγματα που υποκινούν τις πράξεις σας. Πάνω στο ίδιο μοτίβο, η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 12/11 μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και αναπάντεχες αλλαγές. Προσπαθείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αφήνοντας τις σημαντικές αποφάσεις για τον επόμενο μήνα. Αποσταθεροποίηση στα οικονομικά προς τα τέλη του μήνα.

Ιχθύες: Σημαντικός μήνας εξελίξεων για εσάς ο Νοέμβριος, αφενός γιατί ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας επιστρέφει στην ορθή του πορεία (28/11), αφετέρου γιατί ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας ετοιμάζεται να εξέλθει από τον Τοξότη και να τελειώσει έτσι μια πολύμηνη αβεβαιότητα, κυρίως στα εργασιακά σας.

Και μέσα σε όλα αυτά ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στις 2/11, βοηθώντας σας να αναθεωρήσετε φιλόδοξα σχέδια για επέκταση και σπουδές, κερδίζοντάς σας επιπλέον χρόνο. Ειδικά στα επαγγελματικά σας, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26/11 σας δείχνει το σωστό δρόμο για μία επιλογή, ενώ με τον Άρη στο Σκορπιό από 20/11 διεκδικείτε με τόλμη και δυναμισμό.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

Most Popular

Ο Τζο Μπάιντεν έφτασε στον Λευκό Οίκο

Ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έφτασε στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά του, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του.

Μια νεαρή Αφροαμερικανίδα ποιήτρια προκάλεσε αίσθηση στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν

Ντυμένη στα κίτρινα, η νεαρή Αφροαμερικανίδα ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν αιχμαλώτισε το κοινό σήμερα, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν,...

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον Μάκη Μαΐλη

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη «τον σύντροφο Μάκη Μαΐλη, για δεκαετίες μέλος της και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας...

Ισπανία: Παραιτήθηκε ανώτατος αξιωματούχος επειδή εμβολιάστηκε παραβιάζοντας τη σειρά προτεραιότητας

Ο ανώτατος αξιωματούχος της Υγείας στην ισπανική περιφέρεια Μούρθια υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του αφού παραδέχθηκε ότι εμβολιάστηκε κατά του νέου κορονοϊού,...