15.1 C
Thessaloniki
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάρτιο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάρτιο

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα που ξεκινά!

Κριός: Ο ερχομός της άνοιξης συμπίπτει με τα ηλιακά σας γενέθλια (20/3) και την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 22/3. Μέχρι λοιπόν το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου κάνετε τις τελικές προετοιμασίες για να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης των ατομικών σας στόχων. Το βασικό σκηνικό του μήνα δίνει έμφαση σε οτιδήποτε «τελευταίο», μια τελευταία ευκαιρία, μια τελευταία σκέψη, μια είδηση της τελευταίας στιγμής, μιας και ένα συνονθύλευμα πλανητών στους Ιχθύες (μαζί και με τη Νέα Σελήνη στις 13/3) υπόσχονται την ολοκλήρωση πραγμάτων σε εκκρεμότητα. Στενές σχέσεις κι συνεργασίες σε έντονη κινητικότητα με την Πανσέληνο στο Ζυγό στις 28/3.

Ταύρος: Ο Άρης αποχωρίζεται μετά από αρκετές εβδομάδες το ζώδιό σας και περνάει στους Διδύμους (4/3). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χαμηλώσετε αρκετά τους τόνους αλλά και την αδιαλλαξία σας σε κάποιες περιπτώσεις. Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας όπου δραστηριοποιείστε περισσότερο οικονομικά, ψάχνοντας νέες πηγές εσόδων. Ενδιαφέροντα γεγονότα συμβαίνουν στο φιλικό σας περιβάλλον, από όπου μπορεί να προκύψει και μια ευκαιρία για μια συνεργασία με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13/3. Προσοχή σε θέματα υγείας και καθημερινές εκκρεμότητες με την Πανσέληνο στο Ζυγό στις 28/3.

Δίδυμοι: Ο Άρης περνά στο ζώδιό σας στις 4/3, κι εγκαινιάζει για εσάς μία εποχή έντονης δραστηριότητας σε σχέση με τα πράγματα που θέλετε να πετύχετε. Ανακατατάξεις στον χώρο της εργασίας με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13/3, πιθανή αποσταθεροποίηση, αλλά και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες είναι το βασικό σενάριο του Μαρτίου. Οι κοινωνικές σας σχέσεις αναθερμαίνονται με Ήλιο και Αφροδίτη στον Κριό (20 & 22/3), ενώ με την Πανσέληνο στο Ζυγό στις 28/3 η έμφαση πέφτει στα αισθηματικά σας. Ο Μάρτιος είναι ο κατάλληλος μήνας για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

Καρκίνος: Ο φετινός Μάρτιος φέρνει ξανά στο προσκήνιο οικογενειακές εντάσεις με την Πανσέληνο στο Ζυγό (28/3), ειδικά επάνω σε θέματα που ανακύπτουν ξανά και ξανά. Πολύ σημαντικές είναι και οι επαφές σας στα επαγγελματικά, καθώς με Ήλιο και Αφροδίτη στον Κριό (20 & 22/3) ανανεώνεται η σχέση με συνεργάτες, ή μπορεί να προκύψουν και νέες συνεργασίες. Τα θετικά στοιχεία του μήνα σχετίζονται με οτιδήποτε έχει να κάνει με έναρξη σπουδών, επαφές με το εξωτερικό, ή γενικότερη επέκταση με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (13/3). Συναισθηματικά είστε σε καλύτερη φάση από τον προηγούμενο μήνα, παρά το στρες των καθημερινών υποχρεώσεων.

Λέων: Ο Άρης που μπαίνει στους Διδύμους στις 4/3 σας βοηθάει να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε είτε στη δουλειά είτε στον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο, χρησιμοποιώντας κυρίως τη δύναμη του λόγου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13/3 παρέχει νέα δεδομένα σε συναισθηματικές υποθέσεις ή σε οικονομικές συμφωνίες όπου έχετε συνέταιρους – θα πρέπει να προσέξετε πολύ οι όροι να είναι απολύτως ξεκάθαροι για την αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων. Η είσοδος Ήλιου/Αφροδίτης στον Κριό (20 & 22/3) σας βοηθούν να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον και να τολμήσετε να λειτουργήσετε με εξωστρέφεια.

Παρθένος: Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13/3 σας ανοίγει καινούριες ευκαιρίες σε αισθηματικά και συνεργασίες, ενώ η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 21/3 ευνοεί επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί τους. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στους Διδύμους από 4/3 φέρνει μεγάλη κινητικότητα στη δουλειά, όπου μπορεί να υπάρξουν εντάσεις αλλά και διεκδικήσεις από την πλευρά σας για καλύτερες συνθήκες. Ενδιαφέρων ο μήνας και για τα οικονομικά σας, καθώς με την Πανσέληνο στο Ζυγό (28/3) ενδέχεται να έχετε κάποιες επιπλέον χρηματικές απολαβές.

Ζυγός: Η άνοιξη μπαίνει με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας (28/3), οπότε ουσιαστικά βρίσκεστε στο φόρτε του δυναμισμού σας αλλά και στο επίκεντρο των εξελίξεων. Σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας κάτω από τη σκέπη της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες (13/3), οι οποίες μπορεί να κυμανθούν από μία μικρή αλλαγή στη διατροφή μέχρι αλλαγή χώρου εργασίας. Γενικότερα η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της θα είναι για εσάς το πιο σημαντικό πεδίο διαχείρισης τον Μάρτιο. Αισθηματικά και ατομικοί στόχοι βρίσκονται σε άριστη πορεία, χωρίς εμπόδια ή καθυστερήσεις.

Σκορπιός: Έντονα ερωτικός μήνας ο Μάρτιος, καθώς Αφροδίτη (μέχρι 21/3), Ερμής (από 16/3), Ήλιος (μέχρι 19/3) αλλά και Νέα Σελήνη (13/3), βρίσκονται στο ζώδιο των Ιχθύων και ενισχύουν τόσο την ερωτική σας διάθεση όσο και τις πιθανότητες να βιώσετε μια νέα αισθηματική ιστορία. Εντάσεις δε θα λείψουν με τον Άρη στους Διδύμους από 4/3, κυρίως σε θέματα που αφορούν το νόμο, τραπεζικές υποχρεώσεις, κληρονομιές κτλ., όπως επίσης και μια συναισθηματική πίεση που ενδεχομένως θα σας ασκηθεί από τους άλλους. Με την Πανσέληνο στο Ζυγό στις 23/3 κλείνουν τον κύκλο τους ζητήματα που έβαιναν προς το τέλος τους.

Τοξότης: Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13/3 μαζί με Ήλιο/Ερμή/Αφροδίτη και Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο, σας προ(σ)καλεί να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας, ή ακόμα κι ένα συναισθηματικό ζήτημα το οποίο ξεκινάει από τα παλιά. Η τωρινή εποχή με Δία και Κρόνο στον Υδροχόο δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε όλα τα παραπάνω με αρκετή αντικειμενικότητα και να βάλετε τα θεμέλια για μια καινούρια προσέγγιση. Ευνοϊκός ο Μάρτιος και για τα αισθηματικά σας προς το τέλος του με Ήλιο κι Αφροδίτη στον Κριό (20 & 22/3), όπως και για την εκπλήρωση προσωπικών σας επιθυμιών.

Αιγόκερως: Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (μαζί και με Ήλιο και Ερμή στο ίδιο ζώδιο) βάζει σε λειτουργία τη δημιουργική σας φαντασία αλλά και την ανάγκη για περισσότερη συναισθηματική έκφραση. Τομείς όπως η εκπαίδευση, οι εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες ευνοούνται μέσα στον Μάρτιο. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 4/3 διεκδικείτε καλύτερες συνθήκες στις καθημερινές σας δραστηριότητες, όπως και μια αλλαγή ρουτίνας. Η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 28/3 προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και δυνατότητες ανάδειξης της δημόσιας εικόνας σας. Σταθεροποίηση των οικονομικών.

Υδροχόος: Ο Ερμής έχει πλέον επανέλθει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, και με αυτά τα δεδομένα προχωράτε με βήματα σταθερά παρακάτω. Ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους εκπροσώπους του ζωδίου είναι η Πανσέληνος στο Ζυγό (28/3), καθώς δίνει θετική ενέργεια στα σχέδια για το μέλλον, σε πνευματικές αναζητήσεις αλλά και σε επαφές με το εξωτερικό. Τα οικονομικά σας – και ιδιαίτερα η αναζήτηση νέων πόρων – είναι στο προσκήνιο με Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13/3. Ο Άρης στους Διδύμους από 4/3 επίσης έχει ευνοϊκή επιρροή στα αισθηματικά σας και στην δημιουργικότητά σας, ειδικά εάν αυτή διοχετεύεται μέσα από καλλιτεχνική έκφραση.

Ιχθύες: Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Ποσειδώνας στο ζώδιό σας συμπίπτουν με τα γενέθλιά σας και σας προμηθεύουν με την απαραίτητη ενέργεια για να κάνετε τα σχέδιά σας πράξη. Ημερομηνία-ορόσημο είναι για εσάς η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 13/3, και σε αυτήν μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή σε κάτι ήδη υπάρχον ή να ξεκινήσετε κάτι από το μηδέν. Εντάσεις μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον με Άρη στους Διδύμους από 4/3, μπορεί όμως και η ενέργεια του συγκεκριμένου πλανήτη να σας βοηθήσει να διεκδικήσετε πιο δυναμικά τα δικαιώματά σας.  Επισφράγισμα συμφωνιών με Πανσέληνο στο Ζυγό (28/3).

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλές πρακτικές για εξοικονόμηση ενέργειας προτείνει ο καθηγητής του ΑΠΘ Άγις Παπαδόπουλος

Μπορεί κάποιος να εξοικονομήσει ενέργεια και να περιορίσει τις δαπάνες για θέρμανση ως και 10%, αποκλειστικά και μόνο εφαρμόζοντας καλές πρακτικές αερισμού;...

«After Dark» – Η μοναξιά στην πόλη με τον φακό του Liam Wong

Στιγμές μοναξιάς στην πόλη παρουσιάζει το καινούργιο λεύκωμα «After Dark» του φωτογράφου Liam Wong και αποκαλύπτει ένα συναίσθημα μοναχικότητας που επικάθεται σε...

ΟΒΙ: Οι κυβερνήσεις και οι καταναλωτές ζητούν πιο βιώσιμα πλαστικά

Οι κυβερνήσεις και οι καταναλωτές ζητούν πιο βιώσιμα πλαστικά, όπως υπογραμμίζεται στη μελέτη του European Patent Office με τίτλο «Patents for tomorrow's...

Τρίτη χρονιά μειώσεων στα δημοτικά τέλη από τη διοίκηση Ζέρβα

Νέες μειώσεις στα δημοτικά τέλη -και μάλιστα παρά τις τεράστιες πιέσεις που δημιουργούν στα οικονομικά του Δήμου η πανδημική αλλά και η...