15.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάιο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάιο

Στην αυγή του νέου μήνα που ξεκινά, οι αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια.

Κριός: Ο Μάιος αποδεικνύεται ένας μήνας με πολλές και διαφορετικές ζυμώσεις, με κυρίαρχη πλανητική τοποθέτηση την είσοδο του Δία στους Ιχθύες στις 14/5 και για έναν περίπου χρόνο. Από τη θέση αυτή ο Δίας θα ενισχύσει σημαντικά τη διαίσθησή σας όσον αφορά όλες τις νέες ευκαιρίες που από εδώ και στο εξής θα προκύπτουν στο δρόμο σας, καθώς και την ανάγκη σας να ανακαλύψετε πιο πνευματικούς δρόμους διαβίωσης. Προς το παρόν, ο Κρόνος ανάδρομος από τις 23/5 παγώνει συλλογικές προσπάθειες και κοινωνικές συνευρέσεις. Σημαντικές δυνατότητες για νέα έσοδα με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 και καθοριστικής σημασίες επαφές με το εξωτερικό με την έκλειψη στον Τοξότη (26/5).

Ταύρος: Ο Ουρανός στο ζώδιό σας συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο ταχύτατων εξελίξεων και απρόσμενων γεγονότων σε κάθε βήμα της ημέρας σας. Μαζί και με τα γενέθλιά σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 11/5 σηματοδοτεί μια καινούρια αρχή σε περίπτωση που θέλετε να θέσετε στόχους και να γυρίσετε σελίδα. Με την έκλειψη της Σελήνης στις 26/5 θα πρέπει να προσέξετε πολύ οικονομικά θέματα που διαχειρίζεστε μαζί με άλλα άτομα, καθώς και εκκρεμότητες με δημόσιους φορείς. Σε περίπτωση που περιμένατε κάποια επαγγελματική εξέλιξη, αυτή για την ώρα αναβάλλεται με Κρόνο ανάδρομο από 23/5. Ο Δίας στους Ιχθύες από 14/5 ενισχύει την κοινωνικότητά σας.

Δίδυμοι: Ερμής (4/5), Αφροδίτη (9/5) και Ήλιος (21/5) στο ζώδιό σας φέρνουν στο προσκήνιο τους ατομικούς σας στόχους αλλά και τις σχέσεις σας, μέσα από έναν νέο πρίσμα εξελίξεων. Δύο είναι για εσάς οι μεγαλύτερες επιδράσεις του μήνα: η είσοδος του Δία στους Ιχθύες (14/5) και η έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5. Στην πρώτη περίπτωση αλλάζουν τα δεδομένα στο εργασιακό σας περιβάλλον όπου θα δείτε πολλές νέες κι ελκυστικές ευκαιρίες, όμως θα χρειαστεί πολλή προσοχή για να μην παραπλανηθείτε από δεδομένα που δεν ισχύουν. Όσον αφορά την έκλειψη στον Τοξότη, ο γάμος, οι στενές σας σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε ένα τεστ αντοχών με πολλές αποκαλύψεις μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Καρκίνος: Ο Άρης στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα κρατάει ψηλά τη σημαία των διεκδικήσεών σας και σας ωθεί να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας μέχρι να αναδειχτείτε οι τελικοί νικητές. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο για εσάς είναι η είσοδος του Δία στους Ιχθύες, πλανητική τοποθέτηση που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε θέματα που αφορούν ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό, σπουδές, αλλά και τα αισθηματικά σας, με διάρκεια ενός περίπου έτους. Η έκλειψη (26/5) όπως κι ο Κρόνος που γίνεται ανάδρομος στις 23/5 σας επηρεάζουν μάλλον περιφερειακά, κυρίως σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του πρακτικού μέρους της καθημερινότητάς σας. Μια νέα γνωριμία με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο (11/5) μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα καθοριστική.

Λέων: Η έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5 επηρεάζει άμεσα τα αισθηματικά σας, τους ατομικούς σας στόχους και τη σχέση σας με τα παιδιά σας, σε μια διαδικασία να αναπροσαρμόσει τα έως τώρα δεδομένα και να οδηγήσει σε τελικές αλλαγές που θα είναι θετικές για εσάς. Γύρω από την ημερομηνία αυτή μπορεί να δείτε κάποιες ξαφνικές αλλαγές προς μια κατεύθυνση που πιθανόν δεν περιμένατε. Σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις και στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, καθώς ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο στις 23/5 και θέτει σε δοκιμασία την σταθερότητα αλλά και την ευελιξία των παραπάνω. Στο κάδρο των απρόσμενων εξελίξεων έρχεται να προστεθεί και η επίδραση της Νέας Σελήνης στον Ταύρο (14/5), με καινούριες ευκαιρίες στα επαγγελματικά.

Παρθένος: Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 14/5 κι ανοίγει ενδιαφέρουσες διόδους σε ό,τι αφορά επαφές, ταξίδια και υποθέσεις με το εξωτερικό, σπουδές και σχεδιασμό μακροπρόθεσμων στόχων που θέλουν υπομονή κι επιμονή. Παράλληλα, ο Δίας εισέρχεται στους Ιχθύες και ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οι εξελίξεις στους τομείς αυτούς θα ποικίλλουν και θα εναλλάσσονται από αστάθεια κι αμφιβολία μέχρι την απόλυτη ευτυχία κι αυταπάρνηση για έναν περίπου χρόνο από τώρα. Τέλος, με Ερμή/Αφροδίτη/Ήλιο στους Διδύμους υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και στα επαγγελματικά σας.

Ζυγός: Με Ερμή (4/5), Αφροδίτη (9/5) και Ήλιο (21/5) στους Διδύμους – παρά το ταραχώδες τοπίο που δημιουργεί η έκλειψη στις 26/5 – το γενικότερο πρόσημο του μήνα είναι για εσάς θετικό κι ευνοεί ταξίδια, επικοινωνία, πραγματοποίηση στόχων κι ενδιαφέρουσες επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά από το στενό σας περιβάλλον. Μέσα σε αυτό το εναλλασσόμενο πλαίσιο, ο Κρόνος που γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο στις 23/5 μπορεί να σας βάλει σε μία διαδικασία αναθεώρησης μιας αισθηματικής ιστορίας ή ενός δημιουργικού πρότζεκτ που έχετε στα σκαριά. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν και στον επαγγελματικό χώρο με τον Άρη στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του μήνα.

Σκορπιός: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 14/5 θα ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο τον ήδη ενεργό Ουρανό στο ίδιο ζώδιο, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το γάμο, τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας να είναι καταιγιστικές. Ταυτόχρονα, μπορεί να προκύψουν απρόσμενα νέα δεδομένα στους τομείς αυτούς που θα φέρουν τα πάνω κάτω, όχι όμως με την κακή την έννοια. Μια αλλαγή κατοικίας ή ένα θέμα που χρειαζόταν επίλυση στο κομμάτι της οικογένειας αναστέλλεται για αρκετό χρονικό διάστημα με τον Κρόνο που γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο από 23/5. Ο Δίας στους Ιχθύες από 14/5 φέρνει έναν νέο έρωτα στα πόδια σας και μια νέα πνοή στις προσωπικές σας αναζητήσεις κι επιθυμίες.

Τοξότης: Καθοριστικός ο Μάιος για εσάς, μιας κι έχουμε έκλειψη Σελήνης/Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 26/5, γεγονός που θα σηματοδοτήσει μια πληθώρα εξελίξεων σε ό,τι αφορά τους στόχους σας σε όλους τους τομείς – οτιδήποτε είναι για εσάς υψίστης σημασίας θα περάσει από μια σειρά από δοκιμασίες μέχρι να αποκτήσει την τελική του μορφή. Σε αντίθεση με το αρκετά φορτισμένο κλίμα της Πανσελήνου ωστόσο, Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος στους Διδύμους ενισχύουν θετικά μια στενή σχέση ή μία συνεργασία, καθώς δημιουργούν κλίμα συνεννόησης και αμοιβαιότητας. Τέλος, ο κυβερνήτης σας Δίας στους Ιχθύες από 14/5 φέρνει αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια.

Αιγόκερως: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο (11/5) ανοίγει νέους δρόμους σε επαφές με το εξωτερικό, σπουδές, και γενικότερη επέκταση οριζόντων, ειδικά εάν στα πλάνα σας βρίσκονται ακαδημαϊκού τύπου εξελίξεις. Ο Άρης στον απέναντί σας Καρκίνο από την άλλη πλευρά σε όλη τη διάρκεια του μήνα δημιουργεί ένα κλίμα έντονου ερωτισμού αλλά κι αντιπαλότητας σε σχέσεις και συνεργασίες. Στα καλά νέα περιλαμβάνεται και η είσοδος του Δία στους Ιχθύες, τοποθέτηση που σας δίνει πολλές ευκαιρίες σε θέματα σπουδών και συναλλαγών για τον επόμενο χρόνο εάν προσέξετε να μην παρασυρθείτε από όσα λάμπουν και δεν είναι χρυσός.

Υδροχόος: Δύο είναι οι πιο σημαντικές εξελίξεις του μήνα για εσάς τους Υδροχόους: η αποχώρηση του Δία από το ζώδιό σας στις 14/5 κι ο Κρόνος που γίνεται ανάδρομος στο ζώδιό σας στις 23/5. Στην πρώτη περίπτωση καλείστε πλέον να αξιοποιήσετε με σύνεση και λογική όλες τις ευκαιρίες που σας πρόσφερε ο Δίας και να προχωρήσετε στην υλοποίησή τους σταθερά και μεθοδικά. Σε αυτή τη διαδικασία θα βοηθήσει θεωρητικά και ο Κρόνος που γίνεται ανάδρομος, διότι θα σας δώσει χρόνο να αφουγκραστείτε τις βαθύτερες ανάγκες σας και να προχωρήσετε συνειδητά παρακάτω. Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος στους Διδύμους ευνοούν τα αισθηματικά σας.

Ιχθύες: Ορόσημο ο Μάιος για εσάς όσον αφορά το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σας στις 14/5 και θα παραμείνει εκεί για έναν περίπου χρόνο. Κατά την τοποθέτηση αυτή, πλέον στο ζώδιό σας θα βρίσκονται ταυτόχρονα και οι δύο κυβερνήτες του: ο παραδοσιακός κυβερνήτης Δίας με τον σύγχρονο κυβερνήτη Ποσειδώνα. Γίνεται λοιπόν ολοφάνερο ότι όλο το δυναμικό σας είναι στο απόγειό του, κι είναι ουσιαστικά στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε αυτή την καταπληκτική πλανητική συγκυρία για να ξεκινήσετε και να υλοποιήσετε κάτι πολύ μεγάλο, σύμφυτο με τα ταλέντα σας και τα ψυχικά σας χαρίσματα.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Έλτον Τζον είναι ο πρώτος καλλιτέχνης με 10 single στο UK Top 10 chart σε έξι διαφορετικές δεκαετίες

Ο Έλτον Τζον έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης με 10 single στο UK Top 10 chart σε έξι διαφορετικές δεκαετίες.

Χειροτονήθηκε ο νέος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος

Χειροτονήθηκε σήμερα ο νέος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος στη Μητρόπολη Αθηνών από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, παρουσία αρχιερέων, κληρικών και πιστών,...

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό 2 προσκυνητών στο Άγιο Όρος

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο ατόμων που χάθηκαν στο Άγιο Όρος και σήμερα το πρωί στήθηκε επιχείρηση ανεύρεσής τους...

Γίγαντες με λαχανικά

Υλικά:500 γρ. γίγαντες1 φλιτζάνι ελαιόλαδο2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε ροδέλες4 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες100 γρ. λάχανο χοντροκομμένο2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο...