7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούνιο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούνιο

Κριός

Αν και μήνας διακοπών και χαλάρωσης, ο φετινός Ιούνιος έρχεται για εσάς τους Κριούς με μεγάλη έμφαση σε θέματα εκπαιδευτικά, σε συμφωνίες και συναλλαγές, μιας και ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία (22/6) στον οίκο της επικοινωνίας για εσάς (3ος), αλλά ταυτόχρονα έχουμε και την ηλιακή έκλειψη εκεί στις 10/6. Όλα αυτά σημαίνουν ότι βρίσκεστε στην κατάλληλη εποχή για να εξασφαλίσετε επικοινωνιακά οφέλη και να σφραγίσετε μία σημαντική συμφωνία. Ο Άρης που εισέρχεται στο Λέοντα ευνοεί ρομαντικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες από τις 12/6, ενώ με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 24/6 προκύπτουν ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. 

Ταύρος

Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε πλήρη αναδιάταξη προς το καλύτερο, με νέους όρους και προϋποθέσεις (έκλειψη στους Διδύμους 10/6 & Ερμής ορθόδρομος 22/6). Αρχής γενομένης από τον φετινό Ιούνιο λοιπόν, μπορείτε να μεθοδεύσετε νέες οικονομικές κινήσεις, όπως και να αποκτήσετε νέους πόρους. Το τοπίο ωστόσο δε θα είναι χωρίς εντάσεις στους τομείς της δουλειάς και της οικογένειας, καθώς από την μια πλευρά εργασιακές ευκαιρίες και κοινωνικές συναναστροφές γίνονται πιο δύσκολες στη διαχείριση (Κρόνος & Δίας ανάδρομοι), κι από την άλλη ο Άρης στο Λέοντα από τις 12/6 ανεβάζει τους τόνους μέσα στο σπίτι. Ευκαιρίες για ταξίδια στο εξωτερικό με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 24/6.

Δίδυμοι

Ένας μήνας που θα θυμάστε για πολύ καιρό, ο φετινός Ιούνιος σας υποδέχεται με μία ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας (10/6), γεγονός που ανοίγει το δρόμο για νέες, σημαντικές εξελίξεις σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Ταυτόχρονα, ο Ερμής που είναι ανάδρομος στους Διδύμους επιστρέφει στην κανονική του πορεία στις 22/6 και τελειώνει έναν κυκεώνα παρεξηγήσεων και αναβολών. Ωστόσο με τον Κρόνο ήδη ανάδρομο και τον Δία να τον ακολουθεί με ανάδρομη πορεία από τις 20/6, τα φιλόδοξα επεκτατικά σας σχέδια προς το παρόν μπαίνουν στον πάγο προκειμένου να τα αναθεωρήσετε με μεγαλύτερη προσοχή. Θολό τοπίο και στα εργασιακά με Ποσειδώνα ανάδρομο από 25/6.

Καρκίνος

Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 2/6 ευνοώντας τις προσωπικές σας σχέσεις, οι εξελίξεις στις οποίες κορυφώνονται με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 24/6. Σε όλο αυτό το διάστημα επομένως μπορείτε να «τρέξετε» προσωπικές σας υποθέσεις και να ολοκληρώσετε σημαντικές συνεργασίες. Κάποιες αναβολές ή εμπόδια μπορεί να προκύψουν με Κρόνο και Δία ανάδρομους σε διαχείριση οικονομικών πόρων, κληρονομιές ή δικαστικά θέματα, τα οποία παίρνουν άλλη τροπή από την ήδη δρομολογημένη. Επαφές με το εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο με Ποσειδώνα ανάδρομο από 25/6.

Λέων

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας στις 12/6 και σας κάνει αδιαμφισβήτητα κυρίαρχους του παιχνιδιού. Διάφορα θέματα ωστόσο ενδέχεται να προκύψουν στο γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με Κρόνο και Δία ανάδρομους, εξαιτίας των οποίων μπορεί να δυσκολευτείτε να καταλάβετε τα κίνητρα ή τις αποφάσεις των άλλων. Μια πολύ σημαντική πτυχή του Ιουνίου είναι η έκλειψη της Νέας Σελήνης στους Διδύμους, η οποία ανοίγει πόρτες σε συνεργασίες, ομαδικά πρότζεκτ αλλά και νέες πολύτιμες γνωριμίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, Αρωγός αυτής της επιρροής και ο Ερμής στους διδύμους που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 22/6.

Παρθένος

Με Ουρανό σταθερά στον Ταύρο και Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 24/6 ένα πρωτοποριακό σας σχέδιο είναι πολύ πιθανό να πάρει σάρκα και οστά μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Αυτό όσον αφορά μία πτυχή των πραγμάτων της ζωής σας, ειδικά εάν αυτή σχετίζεται με τα αισθηματικά σας, τα παιδιά σας ή τις δημιουργικές σας δραστηριότητες. Ανακατατάξεις και μια γενικότερη ρευστότητα φαίνεται να κυριαρχεί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με Ποσειδώνα ανάδρομο από τις 25/6 και για τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο νέες ευκαιρίες και δυνατότητες για καλύτερες διαπραγματεύσεις προκύπτουν στη δουλειά με την έκλειψη στις 10/6 και τον Ερμή σε ορθή πορεία (22/6).

Ζυγός

Ο Κρόνος είναι ήδη ανάδρομος στον Υδροχόο από τον προηγούμενο μήνα, και τώρα έρχεται και η σειρά του Δία για την ίδια πορεία από τις 20/6. Η προσθήκη αυτή έρχεται να ακινητοποιήσει ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις στα αισθηματικά ή τα δημιουργικά σας σχέδια, δημιουργώντας ένα κλίμα αναμονής. Αυτό όμως δε θα έπρεπε να σας αγχώνει, μιας και στην πραγματικότητα είναι ένα διάστημα που χρειάζεται για τις απαραίτητες ζυμώσεις στους τομείς αυτούς. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω από την άλλη πλευρά (24/6) ολοκληρώνεται ένα θέμα που αφορά το σπίτι ή την οικογένειά σας. Δυνατότητες επέκτασης με έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6.

Σκορπιός

Ο Άρης που μπαίνει στο Λέοντα στις 12/6 ενδέχεται να δημιουργήσει προστριβές στον επαγγελματικό τομέα ή ακόμα να βγάλει προς τα έξω έναν πιο ορμητικό εαυτό σας. Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 2/6 ευνοεί πολύ επαφές με το εξωτερικό, ειδικά εάν σχετίζονται με τα αισθηματικά σας. Όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, ανακατατάξεις ή και πιθανές παρεξηγήσεις δημιουργούνται με Ποσειδώνα ανάδρομο από 25/6. Με την ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 και την επιστροφή του Ερμή σε κανονική πορεία από 22/6, η ευκαιρία του μήνα είναι να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες σε οικονομικά, εφορία, κληρονομιές, δικαστικά θέματα κτλ.

Τοξότης

Μετά την έντονη επίδραση της σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιό σας στα τέλη του προηγούμενου μήνα, η νέα (ηλιακή αυτή τη φορά) έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6, έρχεται να εγκαινιάσει μία νέα εποχή όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, είτε με καινούρια άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας είτε με επαναπροσδιορισμό των ήδη υπαρχόντων. Όπως και να’ χει πάντως, η επιστροφή τους Ερμή σε ορθή πορεία στους Διδύμους στις 22/6 θα κάνει την επικοινωνία ανάμεσα σε σας και τους άλλους πολύ πιο απλή κι εποικοδομητική. Προσοχή θα χρειαστεί ωστόσο σε θέματα οικογένειας και σπιτιού με Ποσειδώνα ανάδρομο από 25/6 για τυχόν αστάθμητους παράγοντες που μπορεί να προκύψουν στους τομείς αυτούς.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 24/6 και φέρνει εις πέρας οτιδήποτε βρισκόταν σε πορεία εξέλιξης τις προηγούμενες εβδομάδες. Παράλληλα, με Ήλιο & Αφροδίτη στον Καρκίνο, ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών αποδεικνύεται πολύ σημαντικός για εσάς, μιας και ευνοείται το συναισθηματικό τους κομμάτι. Το πιο σημαντικό πάντως γεγονός του μήνα φαίνεται να είναι η έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6, η οποία σας δίνει πολλές δυνατότητες να διευθετήσετε εκκρεμότητες στην καθημερινότητά σας και στο χώρο εργασίας σας, αλλά και στον τομέα της υγείας – ο Ιούνιος είναι ο ιδανικός μήνας να ξεκινήσετε άσκηση ή διατροφή.

Υδροχόος

Ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιό σας μπορεί ήδη να έχει επιφέρει καθυστερήσεις σε διάφορα σχέδιά σας ή κι ένα ακαθόριστο αίσθημα απομόνωσης από κοινωνικές συναναστροφές. Ωστόσο ο Ιούνιος είναι σε γενικές γραμμές ένας ευνοϊκός για εσάς μήνας, καθώς έχουμε ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους (10/6) κι επιστροφή του Ερμή στην ορθή του πορεία στο ίδιο ζώδιο, πλανητικές κινήσεις που ευνοούν τα αισθηματικά και τη δημιουργικότητά σας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια για έναν σημαντικό ατομικό στόχο, ο οποίος θα μπορέσει να ευοδωθεί μέσα στον επόμενο χρόνο. Πιθανές προστριβές κι αντεκδικήσεις με Άρη στο Λέοντα από 12/6. 

Ιχθύες

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος για πολλοστή φορά στο ζώδιό σας στις 25/6, αλλάζοντας και πάλι τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας σχέδια. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί και ο Δίας, ο οποίος αν και πρόσφατα εισήλθε στο ζώδιό σας μπαίνει επίσης σε ανάδρομη φάση από τις 20/6. Ο συνδυασμός της πορείας αυτών των δύο πλανητών ουσιαστικά σας δίνει χρόνο να επαναξιολογήσετε τα πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη ζωή σας και να αποφασίσετε πώς σκοπεύετε να κινηθείτε από εδώ και στο εξής. Ήλιος και Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοούν τα αισθηματικά σας και τις ψυχαγωγικές σας δραστηριότητες.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντιμετωπίζεται η θαλάσσια ρύπανση περιμετρικά του φορτηγού πλοίου «MANASSA ROSE M», το οποίο προσάραξε στον κόλπο του Κίσσαμου Χανίων

Με απορροφητικό φράγμα και ειδικά υλικά αντιμετωπίζονται τα αυτοδιαλυόμενα πετρελαιοειδή, εμβαδού επιφάνειας περίπου πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων, που εντοπίστηκαν περιμετρικά του φορτηγού...

Ερντογάν για τα Rafale: Η Τουρκία είναι υποχρεωμένη να ενισχυθεί βλέποντας την Ελλάδα να θωρακίζεται

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο απόηχο της άφιξης των πρώτων έξι γαλλικών Rafale στην Ελλάδα

Πρόταση μομφής: Το ΚΚΕ καταψηφίζει την κυβέρνηση όπως είχε κάνει και με όλες τις προηγούμενες αντιλαϊκές κυβερνήσεις

«Καταψηφίζοντας στο "πρόσωπό" τους την πολιτική που θυσιάζει τη ζωή, την υγεία, το εισόδημα, τα εργασιακά δικαιώματα, συνολικά τις εργατικές - λαϊκές...

Διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ – Αναμένεται να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής

Στην υπερψήφιση της πρότασης μομφής που κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης, αναμένεται...