15.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούνιο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούνιο

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα που ξεκινά

Κριός: Γεμάτος προκλήσεις προβλέπεται ο Ιούνιος για το ζώδιό σας, με το αποκορύφωμά του την είσοδο του Άρη στον Κριό στις 28/6. Μέχρι τότε, τα βασικότερα θέματα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε είναι εξελίξεις σε σπουδές, ταξίδια και σημαντικά σχέδια, την έκβαση των οποίων θα δείτε με την έκλειψη στον Τοξότη στις 5/6. Η ημερομηνία αυτή θα είναι ένα βασικό ορόσημο για να έχετε μια πλήρη εικόνα για το πού βαδίζουν όλα τα παραπάνω. Παράλληλα, με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από 18/6, επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν ή και το οικογενειακό σας περιβάλλον, τα οποία καλείστε να δείτε από μια καινούρια οπτική γωνία.

Ταύρος: Ο Ουρανός στο ζώδιό σας συνεχίζει ακάθεκτος να σας ωθεί σε μεγάλες αλλαγές, ωστόσο για την ώρα τα οικονομικά σας παραμένουν στάσιμα όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στους Διδύμους (25/6). Περιμένοντας λοιπόν την αλλαγή στο σκηνικό αυτό, έρχονται να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τον στενό οικογενειακό σας κύκλο, αλλά και συμβόλαια/συμφωνίες, τα οποία δείχνουν είτε να μην προχωρούν είτε να χρειάζονται αναθεώρηση με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από 18/6. Σε όλο αυτό το σκηνικό έρχονται να προστεθούν και παρεξηγήσεις με φίλους και συνεργάτες με Ποσειδώνα ανάδρομο από 23/6. Γενικότερα, παραμείνετε σε στάση αναμονής σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη στο ζώδιό σας ως τις 25/6 και σας κάνει πολύ διστακτικούς σε πρωτοβουλίες και ανάληψη δράσης. Είναι η εποχή που περνάτε από κόσκινο όλες τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, με αποκορύφωμα την έκλειψη στον Τοξότη (5/6), όπου πολύ πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια και στοιχεία που δεν τα περιμένατε. Ο Ιούνιος είναι μήνας αντιπαραθέσεων και προστριβών, ακόμα και στο πεδίο της δουλειάς, καθώς ο Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος στις 23/6 και ξανακάνει ρευστή την κατάσταση εκεί σε περίπτωση που είχε κάπως παγιωθεί. Αναθεώρηση και στα οικονομικά σας με Ερμή ανάδρομο κι έκλειψη στον Καρκίνο (18/6 & 21/6).

Καρκίνος: Μήνας καταιγιστικών εξελίξεων για εσάς ο Ιούνιος, από τη μια με Νέα Σελήνη κι έκλειψη (21/6) αλλά κι ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας (από 18/6). Ο κοινός παρονομαστής αυτών των δύο διελεύσεων είναι ότι ετοιμάζεστε για μια ολοκαίνουργια σελίδα στη ζωή σας, όχι όμως χωρίς να έχει προηγηθεί μια πολύ προσεκτική αναθεώρηση των πεπραγμένων σας την τελευταία τριετία. Αν και πολλές καθυστερήσεις μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την αυτοπεποίθησή σας, καλό είναι να θυμάστε ότι βρίσκεστε σε ένα πολύ μεγάλο σταυροδρόμι ζωής, όπου κάθε απόφαση θα είναι καθοριστική για την μετέπειτα εξέλιξή σας από το καλοκαίρι και μετά.

Λέων: Η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων σας βρίσκει αρκετά εξαντλημένους, όχι όμως για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα. Πρώτα απ’ όλα, η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 5/6 – η οποία συνοδεύεται κι από μία μεγαλειώδη έκλειψη – βοηθάει στην επίτευξη των ατομικών σας στόχων κι ευνοεί τη δημιουργικότητά σας. Επιπλέον στήριξη θα λάβετε και από τον Άρη στον Κριό, τα αποτελέσματα της οποίας όμως θα φανούν πολύ πιο καθαρά τον επόμενο μήνα. Προς το παρόν, προσέξτε συνεργασίες ή οικονομικές συναλλαγές με στενούς συνεργάτες με Ποσειδώνα ανάδρομο από 23/6 προς αποφυγή κακών υπολογισμών, παρασκηνίου ή εξαπατήσεων. Καταστάσεις που όδευαν προς το τέλος τους παρατείνονται με Ερμή ανάδρομο από 18/6.

Παρθένος: Διενέξεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου με την έκλειψη στον Τοξότη στις 5/6 που οξύνει τα πνεύματα. Ωστόσο ίσως αυτή είναι και μία καλή ευκαιρία να μπορέσετε να επιλύσετε ολοκληρωτικά χρόνιες καταστάσεις. Την εύθραυστη ισορροπία στις σχέσεις έρχεται να εντείνει και ο Ποσειδώνας που γίνεται ανάδρομος στους Ιχθύες στις 23/6, και μπορεί να θέσει υπό αμφισβήτηση τα θεμέλια σχέσεων και συνεργασιών. Σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά μετά τις 25/6 (Αφροδίτη σε ευθεία πορεία στους Διδύμους), είτε σε νέες εργασιακές ευκαιρίες είτε σε αύξηση εσόδων.

Ζυγός: Ο Ιούνιος προετοιμάζει το έδαφος για ένα πολύ δυναμικό καλοκαίρι στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, καθώς ο Άρης θα μπει στον απέναντι από εσάς Κριό στις 28/6 και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές του 2021 (διάστημα εξαιρετικά παρατεταμένο για τη θέση του Άρη σε έναν συγκεκριμένο πλανήτη). Καθώς λοιπόν έχετε όλο τον χρόνο μπροστά σας για αυτά που θα συμβούν το επόμενο εξάμηνο, καλό θα ήταν να δώσετε μεγάλη βάση στα επαγγελματικά και τη δημόσια εικόνα σας με Νέα Σελήνη/έκλειψη στον Καρκίνο (5/6), καθώς αναδιαμορφώνεται ριζικά πια ολόκληρο το σκηνικό. Ωστόσο μην πάρετε οριστικές αποφάσεις πριν τα μέσα του Ιουλίου.

Σκορπιός: Οι εξελίξεις του Ιουνίου γίνονται στα ευνοϊκά προς εσάς ζώδια του Νερού και επηρεάζουν τόσο την αισθηματική σας ζωή όσο και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον. Αρχικά έρχεστε αντιμέτωπη με τον ανάδρομο Ερμή (18/6) αλλά και μια Νέα Σελήνη/έκλειψη στον Καρκίνο (21/6), τοποθετήσεις που κλείνουν ένα μεγάλο κεφάλαιο κι ανοίγουν ένα καινούριο σε ό,τι έχει να κάνει με επαφές με εξωτερικό, σπουδές, κοσμοθεωρίες αλλά και μακροπρόθεσμα σχέδια. Όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, θα σας δώσει μια καλή ευκαιρία να σκεφτείτε προς ποια κατεύθυνση θα θελήσετε να κινηθείτε. Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας που γίνεται ανάδρομος από 23/6 «ανακατεύει» την τράπουλα στα αισθηματικά και δημιουργεί νέα δεδομένα.

Τοξότης: Πανσέληνος κι έκλειψη στη 15η μοίρα του Τοξότη συνθέτουν την απαρχή του φετινού καλοκαιριού, και σας φέρνουν στο προσκήνιο με όλους τους πιθανούς τρόπους. Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή να ενεργοποιηθείτε αποφασιστικά και να μην αφήσετε τίποτε στην τύχη του. Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής που γίνεται ανάδρομος στον Καρκίνο από 18/6 σας βάζει σε σκέψεις όσον αφορά όλα όσα μοιράζεστε με τους άλλους, από χρήματα μέχρι βαθιά συναισθήματα. Προφανώς είναι μια περίοδος στην οποία θα πρέπει να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας και να σκεφτείτε περισσότερο τη συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων. Οικογενειακές εντάσεις με Ποσειδώνα ανάδρομο από 23/6.

Αιγόκερως: Θερμό προμηνύεται το φετινό καλοκαίρι για όλους ανεξαιρέτως τους Αιγόκερους, αρχής γενομένης από την έκλειψη στον Καρκίνο (18/6) που θα έρθει να συμπληρωθεί και να κορυφωθεί με την έκλειψη στον Αιγόκερω (5/7). Ανάμεσα λοιπόν σε έναν άξονα εκλείψεων καλείστε να σκεφτείτε πολύ σοβαρά πού θα βάλετε οριστικό τέλος και πού θα ανοίξετε την πρώτη σελίδα ενός καινούριου βιβλίου. Όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Καρκίνο (από 18/6) αναθεωρείτε πολύ προσεκτικά σχέσεις και συνεργασίες, εν αναμονή και της επιστροφής του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας η οποία θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Υδροχόος: Ο Κρόνος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου, «παγώνοντας» τα εκρηκτικά αποτελέσματα που μπορεί να είχε για εσάς το reality testing των προηγούμενων μηνών. Η αρχή του καλοκαιριού είναι μια καλή περίοδο για αναθεωρήσεις, ειδικά και με τον Ερμή που γίνεται ανάδρομος στον Καρκίνο (18/6) και βγάζει στην επιφάνεια θέματα με την οικογένεια αλλά και με τον τρόπο που σχετιζόμαστε. Η ανάδρομη Αφροδίτη καθυστερεί την επίτευξη των ατομικών σας στόχων αλλά και θέματα που σχετίζονται με τη δημιουργικότητά σας. Προσοχή σε θέματα υγείας και συνηθειών που σχετίζονται με ρουτίνες αυτοβελτίωσης.

Ιχθύες: Για πολλοστή φορά ο Ποσειδώνας ταράσσει τα νερά στο ζώδιό σας και γίνεται ανάδρομος από τις 23/6, δίνοντάς σας μια διαφορετική οπτική στους στόχους και τις επιθυμίες σας. Ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι το τέλος του μήνα και σας κάνει άκρως διεκδικητικούς, αν όχι και ενίοτε παράλογους στις απαιτήσεις σας. Με Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από 18/6 το παρελθόν σας σάς χτυπάει ξανά την πόρτα, αλλά κι εσείς οι ίδιοι νιώθετε την ανάγκη να σκεφτείτε κάποια πράγματα πιο προσεκτικά. Από την άλλη πλευρά η Πανσέληνος στον Τοξότη (5/6) αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα της εργασίας κι ενδέχεται να οδηγήσει σε εντάσεις και προστριβές.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη με 4 κιλά ηρωίνη μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Στη σύλληψη σημαντικού στελέχους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενός πολύ καλά οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, απόκρυψης - αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων...

Πλημμυρικά φαινόμενα και κατολισθήσεις προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Πλημμυρικά φαινόμενα και κατολισθήσεις προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε περιοχές των δήμων Αγρινίου και Μεσολογγίου. Όπως ανέφερε στο...

Ν. Δένδιας: Δέσμευση των ΗΠΑ υπέρ της σταθερότητας και της ευημερίας της Ελλάδας

«Τη δέσμευση των Ηνωμένων Πολιτειών και της κυβέρνησης Μπάιντεν υπέρ της σταθερότητας και της ευημερίας της Ελλάδας, των Βαλκανίων, της Νοτιοανατολικής...

Θαυμαστές εγκωμιάζουν τη φωνή του Ρόμπερτ Πάτινσον ως Batman σε νέο teaser

Θαυμαστές επαινούν την «τέλεια» φωνή του Ρόμπερτ Πάτινσον ως «Μπάτμαν» με αφορμή την κυκλοφορία νέου τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας.