7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούλιο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούλιο

Κριός: Στο προσκήνιο του Ιουλίου μπαίνει η οικογένεια, θέματα σπιτιού και γενικότερα ό,τι έχει να κάνει με το παρελθόν σας, ειδικά με κεντρικό σημείο αναφοράς τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7. Πιθανότατα τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσετε τους παραπάνω τομείς με διάθεση για ανανέωση. Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 σας φέρνει πολλές ευκαιρίες για συλλογική εργασία κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από τους κοινωνικούς σας κύκλους. Ψυχολογικά ωστόσο μπορεί να νιώθετε ανάγκη για απομόνωση κι ενδοσκόπηση παρά την εξωστρέφεια που προτάσσει ο μήνας.

Ταύρος: Ο Ουρανός ακάθεκτος στο ζώδιό σας κι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να επιφέρει ριζικές αλλαγές, στη μεγαλύτερη διάρκεια του Ιουλίου έρχεται σε σύγκρουση με τον Άρη στο Λέοντα, δημιουργώντας αγκυλώσεις, εμπόδια και καυγάδες στα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος που αντιστέκονται στις αλλαγές αυτές. Ωστόσο η κατάσταση μοιάζει να βελτιώνεται προς το τέλος του μήνα με την είσοδο του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη στην Παρθένο, θέσεις που ευνοούν τα αισθηματικά σας και κάνουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα πιο ευχάριστη. Παρόλα αυτά, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 24/7 μπορεί να νιώσετε απειλή κι ανταγωνισμό στον επαγγελματικό τομέα.

Δίδυμοι: Αν μη τι άλλο, ο Ιούλιος έρχεται να κατευνάσει την αστάθεια του προηγούμενου μήνα σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας και να κάνει τα πράγματα λίγο πιο διαχειρίσιμα (αν και όχι σε απολύτως ικανοποιητικό βαθμό). Για αρχή, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 μπορεί να δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας παράλληλα με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο που ενδέχεται να ευνοήσει οικονομικές συναλλαγές ή αγοραπωλησίες. Σε δεύτερο χρόνο, η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 μπορεί να αποβεί ρυθμιστικός παράγοντας για ένα ταξίδι ή κάποια επαφή με το εξωτερικό, σπουδές και γενικότερη επέκταση.

Καρκίνος: Ήλιος, Ερμής κι Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς κάνουν αδιαμφισβήτητα τους πρωταγωνιστές του μήνα, με αποκορύφωμα τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 που, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή μπορεί να σηματοδοτήσει ελπιδοφόρα νέα ξεκινήματα. Στον αντίποδα αυτής της εύνοιας, η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 «φωτίζει» θέματα που αφορούν διαχείριση σύνθετων οικονομικών θεμάτων, επενδύσεις, φόρους αλλά και κληρονομιές, είτε μιλάμε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά (π.χ. κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το οικογενειακό παρελθόν σας). Παρόλα αυτά με τον Άρη στο Λέοντα, τα ατομικά οικονομικά σας είναι με θετικό πρόσημο.

Λέων: Όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας (21/7), οι προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες θα βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων (ειδικά και με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 24/7), με πιθανές εξελίξεις είτε την πραγματοποίηση μιας σχέσης που ήταν από καιρό σε διαπραγμάτευση είτε την κλιμάκωση μιας ήδη υπάρχουσας. Σε ένα αντίστοιχο πλαίσιο, η παράλληλη ανάδρομη πορεία του Δία ξανά στο ζώδιο του Υδροχόου απο τις 29/7 πιθανότατα να σας φέρει ξανά αντιμέτωπους με μία προηγούμενη σχέση ή συνεργασία, που θεωρητικά είχε κλείσει τον κύκλο της. Ωστόσο με τον Άρη στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα, έχετε όλη τη δύναμη με το μέρος σας.

Παρθένος: Ο φετινός Ιούλιος διαφέρει σημαντικά από τον μήνα που προηγήθηκε όσον αφορά τη συνεχή αποσταθεροποίηση της καθημερινότητάς σας και την αβεβαιότητα που μπορεί να συνόδευε διάφορες καταστάσεις. Ως προς αυτούς τους άξονες, ο προβολέας του τρέχοντος μήνα πέφτει στις κοινωνικές σας συναναστροφές (ειδικά με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7). Σε αυτό το πεδίο λοιπόν μπορείτε να αξιοποιήσετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας πρωτοποριακής ιδέας. Αν είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε, αυτό είναι η υγεία σας τις ημερομηνίες γύρω από την Πανσέληνο (24/7) και να μην αναβάλλετε τυχόν εκκρεμότητες στον τομέα αυτό.

Ζυγός: Τα φώτα του Ιουλίου πέφτουν πάνω στον τομέα της εργασίας, της σταδιοδρομίας και της δημόσιας εικόνας σας, όου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7) μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή ή να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για κοινωνική ανέλιξη. Τα αποτελέσματα της Πανσελήνου στον Αιγόκερω του προηγούμενου μήνα παραμένουν εφανή σε όσα συνέβησαν στο γάμο, τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, κι απ ό,τι φαίνεται είναι αμετάκλητα. Καιρός λοιπόν να οργανώσετε μεθοδικά το επόμενο νέο σας βήμα στους τομείς αυτούς. Αρωγός σας η Πανσέληνος στον Υδροχόο (24/7), η οποία ευνοεί αισθηματικά, ατομικούς στόχους και υπολογισμένο ρίσκο.

Σκορπιός: Ο Ιούλιος είναι ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρον μήνας για τους Σκορπιούς και μάλιστα από τις πρώτες κιόλας μέρες του με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7), γιατί θέτει καινούριες βάσεις σε ό,τι αφορά ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό, σπουδές, νομικά θέματα, αλλά και το ξεκίνημα ενός επεκτατικού σχεδίου (μετακόμιση σε άλον τόπο, γενικότερη πνευματική ανέλιξη). Εξίσου δυναμική και η κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα με τον Άρη στο Λέοντα, όπου μπορούν να φανούν οι ηγετικές σας ικανότητες μέσα από ριζοσπαστικές αλλαγές λόγω του τετραγώνου Άρη/Ουρανού. Οικογενειακές εντάσεις προκύπτουν με την Πανσέληνο στον Υδροχόο (24/7).

Τοξότης: Εάν έχετε προγραμματισμένα ταξίδια για το εξωτερικό ή σκοπεύτε να δώσετε ώθηση σε σπουδές, ο Ιούλιος είναι ο κατάλληλος μήνας για να τα κάνετε πραγματικότητα. Έχοντας περάσει μια πολυήμερη δοκιμασία με την κυκλοθυμία του Ερμή στους Διδύμους και την αδυναμία σας να καταλήξετε σε κάτι συγκεκριμένο, τώρα είστε πλέον σε φάση να προχωρήσετε παρακάτω με μεγαλύτερη σιγουριά. Ειδικά στο κομμάτι της επικοινωνίας σας βοηθά πολύ και η Πανσέληνος στον Υδροχόο (24/7), κι έτσι μπορείτε να περάσετε αποτελεσματικά τις ιδέες σας και να κάνετε συμφέρουσες συμφωνίες. Επίσης, εκκρεμότητες σε συναλλαγές μπορεί να κλείσουν αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως: Ο Ιούνιος ήταν ένας μήνας με πολλές και βαριές υποχρεώσεις, γεγονός που σας επηρέασε αρκετά αρνητικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Ο Ιούλιος που θα πάρει τη σκυτάλη δε φαίνεται να είναι τόσο δύσκολος, ωστόσο στο μεγαλύτερο μέρος του παρατείνεται ένα κλίμα κούρασης και μια διάθεση για απομόνωση. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (107) ίσως παρουσιαστεί μία νέα ευκαιρία στα αισθηματικά σας ή μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, την οποία δεν πρέπει να προσπεράσετε. Επίσης, με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο (22/7), ευνοούνται επαφές με το εξωτερικό. Άνοδος στα οικονομικά με Πανσέληνο στον Υδροχόο (24/7).

Υδροχόος: Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 24/7 και, σε συνδυασμό και με το Δία που γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο στις 29/7, όλα τα κεντρικά στη ζωή σας θέματα βρίσκονται σε ένα αποκορύφωμα εξελίξεων. Ανατροπές, εντάσεις και αντιδικίες δε θα λείψουν από τις διάφορες ζυμώσεις με τον Άρη και τον Ήλιο στο Λέοντα, ωστόσο όλα αυτά είναι ένα προσωρινό στάδιο που θα σας οδηγήσει σε ένα καλύτερο επίπεδο. Κατά τ᾽άλλα, η έμφαση του μήνα βρίσκεται στην τακτοποίηση των καθημερινών σας εκκρεμοτήτων, σε συναλλαγές με κοντινά σας πρόσωπα και μία τάση να βελτιώσετε την υγεία και τις συνήθειές σας.

Ιχθύες: Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7) αισθηματικά, δημιουργικότηατα, ατομικοί στόχοι και καλλιτεχνικές επιδιώξεις έρχονται να πάρουν νέα πνοή και να σας προσφέρουν ευχαρίστηση αλλά και δικαίωση καθ᾽όλη τη διάρκεια του μήνα. Ένα φλερτ που θα ξεκινήσει αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιθανό να καταλήξει γρήγορα σε  προς τα τέλη Ιουνίου – αρχές Ιουλίου με την είσοδο Αφροδίτης και Άρη στην Παρθένο. Σε μια άλλη διάσταση, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο (24/7) κλείνουν οριστικά υποθέσεις που σας απασχολούσαν για καιρό.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ερντογάν για τα Rafale: Η Τουρκία είναι υποχρεωμένη να ενισχυθεί βλέποντας την Ελλάδα να θωρακίζεται

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο απόηχο της άφιξης των πρώτων έξι γαλλικών Rafale στην Ελλάδα

Πρόταση μομφής: Το ΚΚΕ καταψηφίζει την κυβέρνηση όπως είχε κάνει και με όλες τις προηγούμενες αντιλαϊκές κυβερνήσεις

«Καταψηφίζοντας στο "πρόσωπό" τους την πολιτική που θυσιάζει τη ζωή, την υγεία, το εισόδημα, τα εργασιακά δικαιώματα, συνολικά τις εργατικές - λαϊκές...

Διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ – Αναμένεται να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής

Στην υπερψήφιση της πρότασης μομφής που κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης, αναμένεται...

Στα 1.916 νέα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη – Η διασπορά των κρουσμάτων

Πάνω από τα 1.916 νέα κρούσματα ανακοίνωσε για τη Θεσσαλονίκη ο ΕΟΔΥ. Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων. Η...