15.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Δεκέμβριο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Δεκέμβριο

Ο Άρης παραμένει στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια του μήνα και βγάζει προς τα έξω μια επιθετικότητα απέναντι σε άτομα με τα οποία συνδέεστε στενά. Επίσης, σας κάνει πολύ διεκδικητικούς σε ό,τι αφορά διαχείριση κοινών πόρων. Τέλος, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω αυξάνει σημαντικά τις ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο, συνθήκη που θα ισχύσει για ένα ολόκληρο έτος, όμως η βάση θα μπει με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και την ηλιακή έκλειψη που την συνοδεύει στις 26/12.

Ταύρος: Το 2019 κλείνει πολύ δυναμικά για εσάς τους Ταύρους, με την τελευταία Πανσέληνο του χρόνου στο ζώδιό σας στις 12/12 να σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου εξελίξεων και να απογειώνει το δυναμικό σας. Η πιο ευχάριστη όμως είδηση του μήνα είναι η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω, διέλευση που ευνοεί στο έπακρο μεγαλεπήβολα σχέδια, ανοίγματα, σπουδές κι επαφές με το εξωτερικό, γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με στοχοθέτηση κι εξωστρέφεια για έναν ολόκληρο χρόνο. Παράλληλα, με τον Άρη στο Σκορπιό διεκδικείτε τα δικαιώματά σας σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και δέχεστε τα πυρά των ανθρώπων του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Δίδυμοι: Αν και ο Δίας φεύγει από τον Τοξότη και φαινομενικά αποσύρει την εύνοιά του από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ο Ήλιος στον Τοξότη μαζί και με τον Ερμή στο ζώδιο αυτό (από 10/12) κρατάει ακόμα τη δυναμική των περαιτέρω εξελίξεων. Με την είσοδό του στον Αιγόκερω πάντως, το ζητούμενο πλέον για εσάς μέχρι τα Χριστούγεννα του 2020 θα είναι να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να ενισχύσετε το πρακτικό τους κομμάτι. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 12/12 μπορεί να σας κάνει λίγο νευρικούς και άκαμπτους στις απόψεις σας. Με τον Άρη στο Σκορπιό μην παραμελήσετε την καθημερινή φροντίδα της υγείας σας.

Καρκίνος: Το τελείωμα του 2019 συμπίπτει για εσάς με ένα καινούριο ξεκίνημα: είναι η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω, το συμπληρωματικό για εσάς ζώδιο, που θα διαρκέσει για έναν ολόκληρο χρόνο και θα φέρει τα πάνω-κάτω τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Η ανεύρεση νέου συντρόφου ή η ενίσχυση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης θα είναι το βασικό μοτίβο της θέσης αυτής. Το πόσο δυναμικά θα παίξει ο Δίας θα φανεί ήδη με την έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26/12, όπου μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδεχθεί σταθμός για τις παραπέρα εξελίξεις. Με Άρη για άλλον έναν μήνα στο Σκορπιό, εύνοια στα αισθηματικά, το ρίσκο και τη δημιουργικότητα.


Λέων: Ο Δεκέμβριος, παρά την εορταστική του ατμόσφαιρα, κλείνει το 2019 με αρκετές εντάσεις, λόγω της μεγάλης ενέργειας που συγκεντρώνει το πλανητικό σκηνικό στα Σταθερά ζώδια. Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης στο Σκορπιό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δημιουργεί αντιδικίες στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι και υπόλογοι στην κριτική των άλλων. Ταυτόχρονα, η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 12/12 δημιουργεί τριβές στη δουλειά και δυναμώνει το πείσμα σας σε σχέση με τις εργασιακές επιλογές σας. Η μεγαλύτερη ωστόσο επιρροή του μήνα είναι η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω, που θα αυξήσει στο πολλαπλάσιο τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Παρθένος: Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 12/12 είναι η ιδανική συγκυρία για να σταθεροποιήσετε τα πλάνα σας και να γευτείτε ό,τι καλύτερο στον τομέα των αισθηματικών, της ψυχαγωγίας και της εκπλήρωσης των ατομικών σας στόχων.  Παράλληλα, εκπλήξεις και αλλαγές συνθέτουν το σκηνικό. Στο ίδιο μοτίβο, πολύ θετική επιρροή θα ασκήσει από τις 3/12 και για έναν ολόκληρο χρόνο η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω, θέση που θα φέρει πολλές ανταμοιβές σε σπουδές, επαφές με εξωτερικό και υλοποίηση σχεδίων επέκτασης. Η αρχή θα γίνει δυναμικά με την έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26/12, ένα άριστο τάιμινγκ για να ξεκινήσετε νέα πράγματα.

Ζυγός: Απαιτητικός μήνας για εσάς ο Δεκέμβριος, μιας και με την έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26/12 θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η έκλειψη αυτή θα είναι η απαρχή μιας μόνο σειράς από αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε μέσα στην επόμενη χρονιά με το Δία στον Αιγόκερω (από 3/12), σχετικές με την επίλυση των προβλημάτων αυτών. Σε γενικότερες γραμμές, αυτό που προέχει για εσάς είναι η πιο πρακτική προσέγγιση των καταστάσεων, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να απομακρυνθείτε από θεωρητικές αναλύσεις. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12/12 προσοχή στα οικονομικά που διαχειρίζεστε με άλλους.

Σκορπιός: Άλλος ένας μήνας όπου ο Άρης στο ζώδιό σας σάς δίνει το πλεονέκτημα να διεκδικήσετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Απελευθερωμένοι πια από τον περιοριστικό κλοιό του ανάδρομου Ερμή, προχωράτε μπροστά με αισιοδοξία και μαχητικότητα. Αποκορύφωμα του δυναμισμού σας η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 12/12, που θα ενδυναμώσει διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Ευνοϊκή πολύ θα είναι και η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω (3/12), η οποία για έναν χρόνο θα τονώσει το κοινωνικό κι επικοινωνιακό σας προφίλ και θα αποφέρει σημαντικές νέες γνωριμίες και σε προσωπικό και σε συνεργατικό επίπεδο.

Τοξότης: Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σας στις 3/12, ωστόσο λίγη από την αίγλη του παραμένει ακόμα, με Ήλιο στον Τοξότη ως τις 22/12 και με Ερμή από 10/12. Θεωρητικά είστε πια έτοιμοι να μετατρέψετε όλες τις ιδέες της προηγούμενης χρονιάς σε πράξη, αρχής γενομένης από την έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26/12, η οποία και θα δώσει για σας το στίγμα της φετινής χρονιάς. Με τον Άρη στο Σκορπιό ενδέχεται να νιώθετε μία συσσωρευμένη πίεση ή και θυμό, που μπορεί και να βγει προς τα έξω ως άγχος με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12/12. Η συμβουλή του μήνα είναι να χαλαρώσετε όσο μπορείτε και να εστιάσετε μόνο σε ό,τι σας εκφράζει προσωπικά.

Αιγόκερως: Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας κι εγκαινιάζει μια νέα δεκαετία γόνιμων στόχων (3/12). Ειδικότερα το κλείσιμο της χρονιάς έρχεται να σας υποδεχτεί με Κρόνο και Πλούτωνα σταθερά στο ζώδιό σας, αλλά και Αφροδίτη και έκλειψη Σελήνης στις 26/12. Η συγκέντρωση αυτής της ενέργειας σημαίνει ότι ξεκινάει μια μακροχρόνια περίοδος όπου, με προσεκτικό σχεδιασμό και οργάνωση, μπορείτε να πετύχετε πολλά αποτελέσματα πολύ σύντομα. Υποστηρικτής στο κλίμα αυτό και η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 12/12, που ευνοεί πρωτίστως τα αισθηματικά σας, αλλά και τη σταθερότητα και το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζεστε.

Υδροχόος: Ο Δίας που μπαίνει στον Αιγόκερω στις 3/12 και για έναν ολόκληρο χρόνο προλειαίνει το έδαφος για τη μετάβασή του στο δικό σας ζώδιο στο τέλος του 2020, όπου θα σας ενδυναμώσει και θα σας αποφέρει καρπούς στις προσπάθειές σας. Για την ώρα, θα αισθανθείτε (με αφετηρία την έκλειψη Σελήνης στις 26/12) ότι κύκλοι είναι έτοιμοι να κλείσουν, κι ότι διαισθητικά κάτι αισιόδοξο υπάρχει για εσάς στον αέρα. Στον αντίποδα, με Άρη στο Σκορπιό και Πανσέληνο στον Ταύρο (12/12) η καθημερινότητα του Δεκεμβρίου θα έχει προκλήσεις και εντάσεις, κυρίως στο οικογενειακό αλλά και το εργασιακό περιβάλλον. Ευνοούνται επαφές με φίλους και συνεργάτες.

Ιχθύες: Ενώ ο Άρης στο Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια του μήνα τείνει να βγάζει στην επιφάνεια αντιζηλίες και θυμό, εσάς σας βοηθά να υλοποιήσετε φιλόδοξα σχέδια και να εστιάσετε στην «μεγάλη εικόνα». Οι προκλήσεις του μήνα θα είναι για εσάς αρχικά η Πανσέληνος στον Ταύρο (12/12), που μπορεί να σας κάνει αρκετά εριστικούς αλλά και πολύ διεκδικητικούς στην επικοινωνία σας, και στη συνέχεια η έκλειψη στις 26/12, η οποία θα υπερτονίσει την έλευση του Δία στον Αιγόκερω (3/12) – για έναν ολόκληρο χρόνο θα σας βοηθήσει να ανελιχθείτε κοινωνικά και να αποκτήσετε ένα ενδιαφέρον κοινωνικό προφίλ. Εξελίξεις στα επαγγελματικά σας το πρώτο μισό του μήνα.

 

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Έλτον Τζον είναι ο πρώτος καλλιτέχνης με 10 single στο UK Top 10 chart σε έξι διαφορετικές δεκαετίες

Ο Έλτον Τζον έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης με 10 single στο UK Top 10 chart σε έξι διαφορετικές δεκαετίες.

Χειροτονήθηκε ο νέος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος

Χειροτονήθηκε σήμερα ο νέος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος στη Μητρόπολη Αθηνών από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, παρουσία αρχιερέων, κληρικών και πιστών,...

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό 2 προσκυνητών στο Άγιο Όρος

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο ατόμων που χάθηκαν στο Άγιο Όρος και σήμερα το πρωί στήθηκε επιχείρηση ανεύρεσής τους...

Γίγαντες με λαχανικά

Υλικά:500 γρ. γίγαντες1 φλιτζάνι ελαιόλαδο2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε ροδέλες4 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες100 γρ. λάχανο χοντροκομμένο2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο...