7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Αύγουστο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Αύγουστο

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού

Κριός: Ο φετινός Αύγουστος για τους Κριούς θα κινηθεί σε δύο βασικούς άξονες, των καθημερινών υποχρεώσεων αλλά και των κοινωνικών συναναστροφών. Στον πρώτο τομέα, με Άρη/Ερμή/Αφροδίτη και Ήλιο στην Παρθένο – ειδικά προς το τέλος του μήνα – μπορείτε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που αφορούν την εργασία, τις συναλλαγές με συναδέλφους, την καθημερινή σας ρουτίνα αλλά και την υγεία σας. Ως προς τον δεύτερο, η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 29/8, ερχόμενη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία, μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα ανεπάρκειας απέναντι σε φιλικούς και κοινωνικούς κύκλους. Αλλαγή πλεύσης στα οικονομικά με Ουρανό ανάδρομο στις 20/8.

Ταύρος: Μέσα στα συνηθισμένα πια πλαίσια των τελευταίων χρόνων, οι κινήσεις του Ουρανού στο ζώδιό σας μεταβάλλουν συνεχώς τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας, και μάλιστα με αιφνίδιο τρόπο. Κάτω από αυτό το πρίσμα, ο Ουρανός γίνεται και πάλι ανάδρομος στον Ταύρο στις 20/8 κι επιβραδύνει την ταχύτητα με την οποία προχωρούσατε στα σχέδιά σας. Ωστόσο η συγκέντρωση πλανητών στην Παρθένο κάνει πολύ πιο εύκολη την καθημερινότητά σας από άποψη οργάνωσης, παρά τα όσα ευτράπελα μπορεί να προκύψουν. Επίσης, ο Άρης στην Παρθένο ευνοεί ατομικούς στόχους κι αισθηματικά. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 22/8 μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα στη δουλειά.

Δίδυμοι: Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 8/8 ευνοεί σπουδές, συμφωνίες, συναλλαγές και μετακινήσεις που εγκαινιάζουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης και η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα το σπίτι σας ή να μεθοδεύσετε ένα ευρύτερο οικογενειακό ζήτημα. Εάν έχετε προγραμματίσει ένα μακρινό ταξίδι ή έχετε κάτι φιλόδοξο κατά νου, η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22/8 μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια. Τέλος, απροσδόκητες εξελίξεις μπορεί να λάβουν χώρα σε κάποια ζητήματα τα οποία θεωρούσατε τελειωμένα.

Καρκίνος: Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 22/8, οι περισσότεροι Καρκίνοι θα έχετε να αντιμετωπίσετε θέματα με οικονομικές συμφωνίες, χρήματα που διαχειρίζεστε μαζί με άλλα άτομα, δικαστικά ζητήματα, κληρονομιές κτλ. Καλό είναι να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε όλα τα παραπάνω με ψυχραιμία και σκληρή δουλειά. Παράλληλα, ξαφνικές ανατροπές σε ομαδικά πρότζεκτ ή αλλαγές σε συμπεριφορές φίλων ή συνεργατών μπορεί να προκύψουν με τον Ουρανό να γίνεται ανάδρομος στον Ταύρο στις 20/8. Γενικότερα, ο Αύγουστος θα χρειαστεί πολλή οργάνωση, υπομονή και μεθοδικότητα.

Λέων: Το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου συμπίπτει με τα γενέθλιά σας, και φυσικά αυτό από μόνο του σας κάνει τα αδιαμφισβήτητα πρόσωπα της ημέρας. Επιπλέον, και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 8/8 σας τονώνει την ψυχολογία για καινούρια ξεκινήματα. Εάν κάτι αποδειχτεί δύσκολο τον μήνα αυτό, είναι η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22/8 (η δεύτερη στη σειρά στον Υδροχόο μετά τις 24/8), η οποία κλιμακώνει τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν τον προηγούμενο μήνα σε γάμο, σχέσεις και συνεργασίες. Παρόλα αυτά, με Άρη/Αφροδίτη/Ερμή και Ήλιο στην Παρθένο μπορείτε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά με Ουρανό ανάδρομο από 20/8.

Παρθένος: Ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιό σας στις 23/8, και θα τονώσει τη θετική ενέργεια του Άρη και της Αφροδίτης που βρίσκονται ήδη εκεί. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, ο Αύγουστος είναι ο ιδανικός μήνας για να υλοποιήσετε στόχους και να ποντάρετε στις στενές σας σχέσεις. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 22/8 καλό θα ήταν να σκεφτείτε σοβαρά τρόπους για να βελτιώσετε τις καθημερινές σας συνήθειες και να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας. Αλλαγές προβλέπονται και σε σχέδια επέκτασης που τυχόν είχατε κάνει με Ουρανό ανάδρομο από 20/8, υπό την έννοια ότι είτε θα αναθεωρήσετε κάποια πράγματα είτε θα χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο για την υλοποίησή τους.

Ζυγός: Αρκετά πιο νωρίς απ’ ό,τι συνήθως φέτος, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 16/8 κι ακολουθεί ο Ερμής στις 30/8, προσφέροντάς σας ευνοϊκές συνθήκες σε σχέσεις και συμφωνίες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει για εσάς η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22/8, η οποία αφορά κυρίως τα αισθηματικά, τους στόχους σας, τη δημιουργικότητα, τη σχέση σας με τα παιδιά σας, και μέλλει να κορυφώσει όλα τα γεγονότα που βρίσκονταν ήδη σε μια κλιμάκωση στα τέλη του προηγούμενου μήνα. Ταυτόχρονα, με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 8/8 θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέους φίλους ή νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες από τον ήδη υπάρχοντα κοινωνικό σας κύκλο.

Σκορπιός: Κυρίως οικογενειακά και θέματα σπιτιού είναι αυτά που θα βρίσκονται για εσάς στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 22/8. Εάν είχαν προκύψει κάποια ζητήματα με την Πανσέληνο του προηγούμενου μήνα (24/7), τα ίδια αυτά θέματα θα φτάσουν σε ακόμα μεγαλύτερη κορύφωση και αναπόφευκτα θα οδηγήσουν σε εξελίξεις. Σοβαρές πιθανότητες για τις εξελίξεις αυτές μπορεί να είναι μία αλλαγή σπιτιού ή η απομάκρυνση ενός ατόμου από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, μιας και ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος στον Ταύρο και οδηγεί σε ριζικές αλλαγές. Ταυτόχρονα όμως φέρνει και αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, με πιθανή διακοπή συναναστροφής.

Τοξότης: Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 φέρνει για εσάς αισιόδοξα μηνύματα σε σπουδές, επαφές με το εξωτερικό και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξή σας. Από την άλλη πλευρά η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22/8 μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ή εμπόδια σε κάποια συναλλαγή ή συμφωνία. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστείτε αυτόν τον μήνα σε θέματα που αφορούν τακτοποίηση καθημερινών εκκρεμοτήτων, μιας και ο Ουρανός που θα γυρίσει ανάδρομος στις 20/8 μπορεί να απορρυθμίσει την καθημερινή σας ρουτίνα. Με Ήλιο/Ερμή/Αφροδίτη και Άρη στην Παρθένο νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά.

Αιγόκερως: Το φετινό καλοκαίρι όπως έχει εξελιχθεί μέχρι τώρα πιθανόν να σας έχει βρει πιο χαλαρούς από επαγγελματικές υποχρεώσεις απ’ ό,τι άλλες χρονιές, όχι όμως και με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση. Στο ίδιο περίπου μοτίβο θα σας βρει κι ο Αύγουστος, αρχής γενομένης από τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, η οποία θα εστιάσει στην τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων αλλά και των βαθύτερων σχέσεων που θα έχετε με τους άλλους. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, επίσης η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22/8 μπορεί να σας επιφέρει κάποια έσοδα. Ωστόσο η πιο ενδιαφέρουσα όψη για εσάς θα είναι ο Ουρανός που γίνεται ανάδρομος στις 20/8 και θα φέρει τα πάνω-κάτω στα αισθηματικά σας για τις επόμενες εβδομάδες.

Υδροχόος: Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα έχετε την τιμητική σας με την Πανσέληνο ξανά στο ζώδιό σας στις 22/8, και μάλιστα στην 29η μοίρα σας. Με δεδομένο ότι Δίας και Κρόνος είναι επίσης ανάδρομοι στο ζώδιό σας, ο συνδυασμός όλων των παραπάνω θα σας αναγκάσει να προχωρήσετε σε μια άμεση απόφαση πάνω σε ένα θέμα που σας απασχολεί, ακόμα κι αν στην πραγματικότητα θα θέλατε να το αποφύγετε. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να σκεφτείτε ορθολογιστικά, πράγμα εφικτό, διότι ο Ερμής στο Ζυγό από 30/8 σας βοηθά να οργανώσετε τη σκέψη σας. Επίσης, η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 8/8 δίνει νέα πνοή σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ιχθύες: Ο Αύγουστος έχει για εσάς ως πρώτη προτεραιότητα την προσοχή σας στο γάμο, τις σχέσεις ή τις συνεργασίες όπου με Ήλιο/Ερμή/Άρη και Αφροδίτη μπορείτε να βάλετε σε μια τάξη οτιδήποτε ήταν ασαφές κι ευμετάβλητο. Από την άλλη πλευρά η τάση σας για απομόνωση και ενδοσκόπηση συνεχίζεται και αυτόν τον μήνα με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 22/8. Απρόοπτα σε συμφωνίες και συναλλαγές δε θα λείψουν με Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο από 20/8. Πολύ ευνοϊκή η συγκυρία εάν θέλετε να ακολουθήσετε νέες διατροφικές συνήθειες ή γυμναστική με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 8/8.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ – Αναμένεται να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής

Στην υπερψήφιση της πρότασης μομφής που κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης, αναμένεται...

Στα 1.916 νέα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη – Η διασπορά των κρουσμάτων

Πάνω από τα 1.916 νέα κρούσματα ανακοίνωσε για τη Θεσσαλονίκη ο ΕΟΔΥ. Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων. Η...

Φωτιά… στην τσέπη βάζουν οι τιμές σε καύσιμα και ηλεκτρικό ρεύμα

Πάνω από τα 90 δολάρια το πετρέλαιο για πρώτη φορά μετά το 2014 - Ράλι τιμών και σε...

Στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών

Η Λιντζ LASK έρχεται να προστεθεί στις ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, έχοντας καταθέσει πρόταση για την...