14.2 C
Thessaloniki
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Αύγουστο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Αύγουστο

 Την θετική αυτή τάση έρχεται να συμπληρώσει και η επάνοδος του Ερμή σε ορθή πορεία (2/8), η οποία συνδέεται με αποκατάσταση καθυστερήσεων και τη λήψη πιο σωστών αποφάσεων. Το ίδιο αποτέλεσμα θα προέλθει και από την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία (11/8) μετά από πολύ καιρό – ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό τώρα ευνοούνται πολύ περισσότερο. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/8, ευκαιρίες για καλές συνεργασίες κι επαφές με φίλους.

Ταύρος: Οικογενειακά είναι κυρίως τα ζητήματα τα οποία αναδεικνύει για εσάς ο φετινός Αύγουστος, με τη Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι την 1η/8 αλλά και Ήλιο, Άρη, Αφροδίτη και Ερμή στο Λέοντα στη συνέχεια του μήνα. Όσον αφορά τα ζητήματα αυτά, θα χρειαστεί ενδεχομένως να πάρετε καινούριες αποφάσεις, οπωσδήποτε πάντως να τα δείτε μέσα από μια άλλη οπτική γωνία. Οι αλλαγές σε προσωπικά κι επαγγελματικά ζητήματα κορυφώνονται και με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/8, όπου ίσως θα έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Ωστόσο, από τις 16/8 με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο, το κλίμα ελαφραίνει πιο πολύ και θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε απολαυστικές στιγμές στα αισθηματικά σας.

Δίδυμοι: Η πιο σημαντική πλανητική όψη για εσάς τους Διδύμους αυτόν τον μήνα είναι η επιστροφή του Δία στον Τοξότη σε ορθή πορεία (11/8). Έπειτα από μια πολύμηνη ανάδρομη πλεύση, η ορδοδρόμηση του Δία σημαίνει οριστικοποίηση συνεργασιών, ολοκλήρωση πρότζεκτ, αναδόμηση σχέσεων, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Τώρα είναι η εποχή που σταδιακά βλέπετε πιο καθαρά κι είστε σε θέση να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Παράλληλα, με μια πλειάδα πλανητών στο Λέοντα (Ήλιο, Άρη, Αφροδίτη) συν την επιστροφή του Ερμή (ορθόδρομου πια) στο Λέοντα (12/8) συν τη Νέα Σελήνη (1/8) είστε σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για ανταλλαγή ιδεών κι υπογραφή συμφωνιών, συμβολαίων, κτλ. Με Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/8 ευνοούνται ταξίδια κι επαφές με εξωτερικό.

Καρκίνος: Ο Ερμής ανάδρομος έχει επιστρέψει στο ζώδιό σας από τις 19/7 και παραμένει εκεί μέχρι τις 11/8. Για τρεις λοιπόν εβδομάδες συνολικά, έχετε όλον τον χρόνο να κάνετε αναθεωρήσεις, να σκεφτείτε σε βάθος τις προσωπικές σας ανάγκες και να ανακτήσετε τις δυνάμεις εκείνες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε το επόμενο βήμα στους προσωπικούς σας στόχους. Ο Αύγουστος θα είναι πολύ απαιτητιτηκός σε σχέση με τα οικονομικά σας, αλλά θα σας δώσει κιόλας την ευκαιρία για νέα έσοδα.  Με Δία σε ορθή πορεία (11/8) μπαίνουν σε καλύτερη σειρά καθημερινές σας εκκρεμότητες, όπως και θέματα υγείας. Από την άλλη πλευρά, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο (15/8) υπάρχει η περίπτωση να νιώσετε μια απαισιοδοξία σε σχέση με άτομα του στενού περιβάλλοντός σας.

Λέων: Ολοκληρωτικά ο πιο ευνοϊκός για εσάς μήνας, και η θετική του επιρροή ξεκινάει από την 1η/8 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, η οποία ανοίγει το δρόμο για φρέσκιες ιδέες και νέους ατομικούς στόχους. Στο Λέοντα επίσης θα επιστρέψει κι ο Ερμής (ορθόδρομος πια) στις 12/8, ενώ Άρης και Αφροδίτη θα βρίσκονται εκεί μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα. Όλη αυτή η ενέργεια αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και κάνει την παρουσία σας πολύ δυναμική σε όλες τις διεκδικήσεις σας. Σημαντική υποστήριξη λαμβάνετε επίσης κι από το Δία που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Τοξότη (11/8) και σας δίνει τη δυνατότητα για την υλοποίηση πολύ φιλόδοξων σχεδίων. Ταυτόχρονα, η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 15/7 σας φέρνει κανούριες γνωριμίες αλλά κι επαγγελματικές ευκαιρίες.

Παρθένος: Ο Ουρανός στον Ταύρο γίνεται ανάδρομος στις 12/8 και χαμηλώνει λίγο την ένταση στα μεγαλεπήβολα σχέδια σας όπως και την υπεραισιόδοξη προσέγγιση που μπορεί να είχατε το τελευταίο διάστημα απέναντι στις δυνατότητές σας. Όμως κατά το δεύτερο μισό του μήνα Αφροδίτη (16/8), Άρης (16/8) και Ήλιος (21/8) μπαίνουν στο ζώδιό σας, και τα δεδομένα σε σχέσεις, δουλεια και στοχοθέτηση βελτιώνονται στο μέγιστο βαθμό. Επιπλέον, με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα (1/8) αλλά και με την ορθοδρόμηση του Ερμή (2/8) καταστάσεις που ήταν ανφίβολες ή δε φαίνονταν να φτάνουν σε ένα αίσιο τέλος επαναπροσδιορίζονται κι ολοκληρώνονται. Φροντίστε την υγεία σας με Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/8 και μην παραμελείτε την πειθαρχεία στις καθημερινές σας συνήθειες.

Ζυγός: Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (15/8) βελτιώνει τις συνθήκες στα αισθηματικά σας, στις δημιουργικές σας ενασχολήσεις και στη σχέση σας με τα παιδιά σας. Σύμφυτη με αυτήν την ατμόσφαιρα και η επιστροφή του Δία στον Τοξότη σε ορθή πορεία στις 11/8, με την οποία επανέρχεται η ισορροπία σε ό,τι αφορά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Επίσης, με την ορθοδρόμηση του Ερμή (2/8) αποκαθίσταται και η σχέση σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος αλλά και συνεργάτες σας. Γενικότερα η κοινωνικότητά σας είναι το δυνατό σας χαρτί για το μήνα Αύγουστο, και μέσα από κοινωνικές αλληλεπιδράσεις προκύπτουν ευκαιρίες για σχέσεις και συνεργασίες. Με Ουρανό ανάδρομο στις 12/8 προσοχή στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Σκορπιός: Ο Ουρανός στον Ταύρο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας γυρνάει ανάδρομος στις 12/8, κι η αλλαγή αυτή μπορεί να σημαίνει εκπλήξεις κι ανατροπές στο γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το βέβαιο είναι ότι από εδώ και στο εξής θα χρειαστείτε το χρόνο σας για να σκεφτείτε και να κατασταλάξετε όσον αφορά την εξέλιξη των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Καινούρια δεδομένα προκύπτουν, ίσως και μία (προσωρινή) αποσταθεροποίηση. Ταυτόχρονα, η Νέα Σελήνη στο Λέοντα (1/8) και η Πανσέληνος στον Υδροχόο (15/8) δημιουργούν μία όξυνση με το στενό σας περιβάλλον, μιας και οι καταστάσεις απαιτούν από εσάς μια πιο αποστασιοποιημένη συμπεριφορά, κάτι που σας βγάζει έξω από τα νερά σας. Ωστόσο με Δία σε ορθή τροχιά από 11/8, θα υπάρξει σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας.

Τοξότης: Ο Δίας στο ζώδιό σας επιστρέφει στην κανονική του πορεία στις 11/8, κι έτσι αποκτάτε και πάλι πλήρως το χαμένο σας δυναμικό μετακινούμενοι από την εσωστρέφεια στην εξωστρέφεια. Ο Αύγουστος ανοίγει αυλαία με Νέα Σελήνη στο Λέοντα (1/8), θέση πολύ ευνοϊκή για τις ατομικές σας δραστηριότητες και τα αισθηματικά σας. Γενικότερα, το τέλος του καλοκαιριού σας βρίσκει σαφέστατα πιο αισιόδοξους και πιο έτοιμους να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Μια ακόμη αιτία είναι η ορθοδρόμηση του Ερμή στις 2/8, η οποία βάζει τέλος σε παρανοήσεις και ματαιώσεις. Οπότε η ευκαιρία του Αυγούστου για εσάς είναι να κάνετε ένα νέο restart. Με Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο (12/8) προσοχή σε θέματα υγείας.

Αιγόκερως: Μετά τις εκλείψεις του Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον απέναντί σας Καρκίνο, ο Αύγουστος έρχεται να αλλάξει αρκετά το σκηνικό, χωρίς ωστόσο τα πράγματα να επιστρέφουν εντελώς στη φυσιολογική τους ροή. Βασική αιτία η επάνοδος του Ερμή στο Λέοντα αλλά κι η ταυτόχρονη στροφή του Ουρανού στον Ταύρο την ίδια ημέρα (12/8). Μαζί και με τη Νέα Σελήνη (1/8) αλλά και Ήλιο, Άρη και Αφροδίτη στο Λέοντα ζητήματα που αφορούν κυρίως τα οικονομικά που διαχειρίζεστε με άλλους (συνεταιρισμοί, τράπεζες, εφορίες κτλ) θα χρειαστούν πολύ προσεκτικούς χειρισμούς, και μπορεί επίσης να διαπιστώσετε εμπόδια στο να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας για τους άλλους. Αντίστοιχα, η αλλαγή πορείας του Ουρανού φέρνει αλλαγές στα αισθηματικά σας και νέα δεδομένα στους ατομικούς σας στόχους.

Υδροχόος: Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 15/8 και φέρνει εις πέρας σχέδια που βρίσκονταν σε φάση ολοκλήρωσης. Στο κεντρικό σκηνικό του μήνα οι ανακατατάξεις στα αισθηματικά και τις συνεργασίες σας με την ορθοδρόμηση του Ερμή (2/8) και την επιστροφή του στο Λέοντα (12/8): παρεξηγήσεις και προβλήματα των προηγούμενων εβδομάδων επιλύονται και η καθημερινότητά σας επιστρέφει στη συνηθισμένη της ροή. Επίσης, με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα (1/8) μπορεί να σας δοθούν νέες ευκαιρίες για μια σχέση ή συνεργασία. Με Ουρανό ανάδρομο από 12/8 αλλαγές κι ανατροπές στον τομέα της οικογένειας. Ευνοούνται οι μετακομίσεις.

Ιχθύες: Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού σας υποδέχεται με μια Νέα Σελήνη στο Λέοντα (1/8), η οποία σας ζητά επιτακτικά να δώσετε έμφαση στην υγεία και τη φροντίδα του σώματός σας με σωστή διατροφή αλλά και ξεκούραση για την αντιμετώπιση του άγχους. Σε ίδια γραμμή πλεύσης κι η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, με διευθέτηση καθημερινών εκκρεμοτήτων. Το δεύτερο μισό του Αυγούστου ανεβάζει ωστόσο το θερμόμετρο, μιας και Άρης (16/8), Αφροδίτη (23/8) και Ήλιος (23/8) εισέρχονται στην Παρθένο και δημιουργούν προκλήσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Πιθανές τάσεις εσωστρέφειας μπορεί να οφείλονται στην Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/8.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

Most Popular

Το brand Miu Miu γιορτάζει την Κινεζική Πρωτοχρονιά με την καμπάνια «Always New, Always Miu»

Για να γιορτάσει την Κινεζική Πρωτοχρονιά, το ιταλικό brand Miu Miu ξαναεφευρίσκει την έννοια του παντοτινού.    «Εάν ένα...

«Fish stories» από το ΙΝΑΛΕ για τους καρχαρίες, τους κέφαλους και τα χέλια

Ιστορίες ψαριών που μιλούν για τους καρχαρίες που μας… μοιάζουν, για τον τυφλό κέφαλο του Αριστοτέλη και το ταξίδι των χελιών...

Θεσσαλονίκη: Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία στις 27 και 28 Ιανουαρίου στο δημαρχιακό μέγαρο

Νέα εκστρατεία εθελοντικής αιμοδοσίας οργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης το διήμερο 27 και 28 Ιανουαρίου, στο φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου, σε μία...

Ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής κάλεσε τις πλούσιες χώρες να σταματήσουν να συγκεντρώνουν υπερβολικές ποσότητες εμβολίων

Ο πρόεδρος της Νότιας Αφρική Σίριλ Ραμαφόζα κάλεσε σήμερα τις πλούσιες χώρες να σταματήσουν να συγκεντρώνουν υπερβολικές ποσότητες εμβολίων κατά της...