14.2 C
Thessaloniki
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Οκτώβριο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Οκτώβριο

Μία κινητικότητα σε σχέσεις και συνεργασίες που ξεκίνησε ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου έρχεται επίσης να κορυφωθεί με Άρη στο Ζυγό από 5/10, ο οποίος θα φροντίσει για τις παρακάτω εξελίξεις στους τομείς αυτούς. Ωστόσο, τα σημαντικότερα γεγονότα του Οκτωβρίου έχουν να κάνουν με τη διαχείριση των οικονομικών σας, κληρονομιές, εφορίες και γενικότερα πόρους που αφορούν εσάς κι άτομα του στενού/συνεργατικού σας περιβάλλοντος. Εδώ είναι που πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αποφασίσετε μετά από σκέψη.

Ταύρος: Ο Οκτώβριος είναι μιας μορφής αποκορύφωμα όλων των σημαντικών γεγονότων που συνέβησαν στη ζωή σας από τα περασμένα γενέθλιά σας, μιας και η Νέα Σελήνη (28/10), ο Ερμής (4/10), η Αφροδίτη (9/10) και ο Ήλιος (24/10) μπαίνουν στο Σκορπιό και επηρεάζουν άμεσα τις σχέσεις σας με τους άλλους. Εκπλήξεις βρίσκονται προ των πυλών, και μία έντονη διάθεση ανανέωσης, μέχρι και τον επόμενο μήνα που οι εξελίξεις θα φτάσουν στο ζενίθ τους. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείονται χωρισμοί κι ανακατατάξεις, οι οποίες βρίσκονται σε ζυμώσεις εδώ και καιρό. Αυτόν τον μήνα δώστε λίγη περισσότερη προσοχή σε θέματα υγείας και τακτοποίηση καθημερινών εκκρεμοτήτων.

Δίδυμοι: Η ρευστότητα των προηγούμενων εβδομάδων – όπως κι ο εκνευρισμός που τη συνόδευε-, τείνουν προς αποκλιμάκωση, καθώς προχωράμε βαθύτερα μέσα στο φθινόπωρο. Οι βασικοί άξονες του μήνα είναι η έμφαση στο κοινωνικό σας περιβάλλον με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10 και στις καθημερινές σας εκκρεμότητες με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 28/10. Στην πρώτη περίπτωση μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για δουλειές, συνεργασίες αλλά και προσωπική αναγνώριση, μέσα από συναναστροφές και κοινωνικές εξόδους. Παράλληλα, με την ενέργεια του Σκορπιού να εξαπλώνεται σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, καλό θα ήταν να τακτοποιήσετε ανοιχτές καθημερινές υποθέσεις και να αποκτήσετε σταδιακά νέες, πιο λειτουργικές συνήθειες.

Καρκίνος: Σε ένα φθινόπωρο που ξεκίνησε με ανοδική πορεία για εσάς σε σχέση με το δύσκολο καλοκαίρι, η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό (28/10) που ακολουθεί την είσοδο του Ερμή, της Αφροδίτης και του Ήλιου στο Σκορπιό, έρχεται να σας δώσει πολύ ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στα αισθηματικά σας, τη δημιουργικότητά σας, τους ατομικούς σας στόχους και τη σχέση σας με τα παιδιά σας. Γενικότερα, μέχρι και το τέλος του 2019, οι ενέργειες του στοιχείου του Νερού που θα έχουν την πρωτοκαθεδρία στο αστρολογικό σκηνικό είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς σε όλους τους τομείς της καθημερινής σας δραστηριότητας. Με Πανσέληνο στον Κριό (13/10), προσοχή σε εντάσεις στα επαγγελματικά.

Λέων: Ο Ουρανός στον Ταύρο (παρά το γεγονός ότι στην παρούσα φάση είναι ανάδρομος κι άρα όχι τόσο επιθετικός) σε συνδυασμό με μία συνάθροιση πλανητών στο Σκορπιό καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου (Ήλιος/Ερμής/Αφροδίτη και Νέα Σελήνη) σας δημιουργούν πιθανές εντάσεις, προστριβές αλλά και πίεση τόσο στον τομέα της οικογένειας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η ανάγκη για λήψη αποφάσεων γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική, και νιώθετε ότι πρέπει οπωσδήποτε να αναλάβετε ενεργή δράση. Πιο φιλική προς εσάς η Πανσέληνος στον Κριό στις 13/10, η οποία ευνοεί ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό, σπουδές και γενικότερη επέκταση. Ευνοϊκά και τα αισθηματικά σας.

Παρθένος: Ο Οκτώβριος αναλαμβάνει να ρίξει λίγο τους τόνους των δύο προηγούμενων μηνών για εσάς και να σας απαλλάξει ενδεχομένως από το υπερβολικό τους άγχος για διεκπεραίωση καταστάσεων. Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό (28/10), ο Οκτώβριος εξελίσσεται σταδιακά σε έναν μήνα με πολλές ευκαιρίες για θέματα σπουδών, ανταλλαγών, συμφωνιών, και ταξιδιών σε κοντινές αποστάσεις. Γενικότερα, το κομμάτι της επικοινωνίας βρίσκεται για εσάς στα καλύτερά του, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να περάσετε με επιτυχία τις απόψεις σας στην απέναντι πλευρά. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10, δώστε προσοχή στη σωστή διαχείριση οικονομικών θεμάτων αλλά και στα βαθύτερα κίνητρα των ανθρώπων του στενού σας περιβάλλοντος.

Ζυγός: Οι εξελίξεις των προσωπικών σας υποθέσεων που απέκτησαν μεγάλη δυναμική με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας από τις 28/9 έρχονται να κορυφωθούν με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10. Στην πορεία αυτής της διαδρομής, το κεντρικό ενδιαφέρον υπάρχει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και το τι έχετε τελικά να αποκομίσετε από αυτές, μέσα από ένα περισσότερο ρεαλιστικό πλαίσιο. Ταυτόχρονα, ο Οκτώβριος με τη Νέα Σελήνη του στο Σκορπιό (28/10), σας δίνει μεγαλύτερη οικονομική υποστήριξη, πιθανόν με περισσότερα έσοδα αλλά και με ιδέες για καλύτερη οικονομική διαχείριση. Πολύτιμος σύμμαχος σε όλες τις διεκδικήσεις σας ο Άρης στο Ζυγό από τις 5/10.

Σκορπιός: Αδιαμφισβήτητα, ο φετινός Οκτώβριος είναι απλά η αρχή σε μια σειρά σημαντικών εξελίξεων για εσάς τους Σκορπιούς που πρόκειται να ολοκληρωθεί προς το τέλος του 2019. Ως αφετηρία των γενεθλίων σας (24/10), συγκεντρώνει εκ των πραγμάτων όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να πετύχετε τα σχέδιά σας. Το βασικό μοτίβο με τον Ουρανό απέναντί σας αυτό το διάστημα είναι σαν να παίρνετε μια βαθιά ανάσα και φόρα, προκειμένου να «τρέξετε» αποστάσεις καθοριστικές για το μέλλον σας. Ο Ερμής που θα γίνει ανάδρομος στις αρχές του επόμενου μήνα θα σας δώσει και τη δυνατότητα για συνετή αξιολόγηση. Για την ώρα, η Νέα Σελήνη (28/10), σημαίνει την έναρξη.

Τοξότης: Ο Δίας στο ζώδιό σας διανύει γοργά το τελευταίο του διάστημα μέχρι να περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου (3/12). Σε αυτό το σύντομο αλλά καθοριστικό διάστημα λοιπόν καλείστε να ολοκληρώσετε τυχόν στόχους που δεν είχατε προλάβει να θέσει σε εφαρμογή από τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Οκτώβριος βοηθάει πολύ ως προς αυτό με την Πανσέληνο στον Κριό (13/10), ειδικά στον τομέα των αισθηματικών αλλά και της δημιουργικότητάς σας. Ταυτόχρονα, με Ήλιο και Άρη στο Ζυγό, η κοινωνικότητά σας – που είναι και από τα δυνατά σας σημεία -, βρίσκεται στα καλύτερά της. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το διάστημα αυτό για να στοχεύσετε μακριά και να πετύχετε φιλόδοξους στόχους.

Αιγόκερως: Έπειτα από έναν αρκετά απαιτητικό Σεπτέμβριο που ενεργοποίησε στο μάξιμουμ τις ικανότητές σας σε οργάνωση και διευθέτηση, ο Οκτώβριος έρχεται να προσθέσει τη δική του πινελιά, που αφορά τη συμμετοχή σας σε κοινωνικές ομάδες. Με μία συγκέντρωση πλανητών στο Σκορπιό (κι αποκορύφωμα τη Νέα Σελήνη στις 28/10) σας καλεί να ξεδιπλώσετε την κοινωνική σας πτυχή, να απολαύσετε την παρέα με φίλους αλλά και να αξιοποιήσετε ευκαιρίες για συνεργασία που μπορεί να προκύψουν από κοινωνικές συναναστροφές. Με τον Άρη στο Ζυγό (5/10) διεκδικήστε πράγματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον κι οργανώστε το σπίτι σας.

Υδροχόος: Η βασική ενέργεια του μήνα βρίσκεται σε δύο Σταθερά ζώδια, τον Ταύρο και τον Σκορπιό, που δημιουργεί σε εσάς την ανάγκη για να περάσετε σε δράση, αν και μονίμως νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα καθεστώς πίεσης. Πιο συγκεκριμένα, με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στον Ταύρο, εκρηκτικές καταστάσεις στην οικογένεια αλλά και από το παρελθόν σας, μοιάζουν να περιμένουν τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Ταυτόχρονα, με Νέα Σελήνη στο Σκορπιό (28/10), οι συνθήκες στα επαγγελματικά τείνουν να μπουν σε νέα τροχιά. Στον αντίποδα όλων αυτών, η ερωτική σας διάθεση είναι σε υψηλά επίπεδα. Προσοχή σε προστριβές με Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10.

Ιχθύες: Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Νέα Σελήνη στο Σκορπιό (28/10), σκιαγραφούν για εσάς το ιδανικό μοτίβο για τα ταξίδια στο εξωτερικό, ανώτερες σπουδές, ανταλλαγή ιδεών αλλά και γενικότερη επέκταση προς πάσα κατεύθυνση. Η οξυδέρκεια και το βάθος που έχει να σας προσφέρει η ενέργεια του Σκορπιού σας ενδυναμώνει ψυχικά, ώστε να αντιμετωπίσετε με σθένος όλα όσα σας απασχολούν και να βρείτε μία αποτελεσματική λύση (ωστόσο όχι πριν το τέλος του χρόνου). Η Πανσέληνος στον Κριό (13/10) είναι καθοριστική για τα οικονομικά σας και τις υποθέσεις που αφορούν υλικά αγαθά (σπίτι, αγοραπωλησίες κτλ).

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

Most Popular

Η φλόγα της αγάπης

Όταν υπάρχη η φλόγα της αγάπης, ό,τι κακό πλησιάζει, το κατακαίει. Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής

Ισημερινός: Νέα καταδίκη του πρώην αντιπροέδρου Χόρχε Γκλας, ήδη φυλακισμένου για διαφθορά

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Ισημερινού, ο Χόρχε Γκλας, ο οποίος έχει ήδη φυλακιστεί στο πλαίσιο του σκανδάλου διαφθοράς της βραζιλιάνικης κατασκευαστικής...

Το brand Miu Miu γιορτάζει την Κινεζική Πρωτοχρονιά με την καμπάνια «Always New, Always Miu»

Για να γιορτάσει την Κινεζική Πρωτοχρονιά, το ιταλικό brand Miu Miu ξαναεφευρίσκει την έννοια του παντοτινού.    «Εάν ένα...

«Fish stories» από το ΙΝΑΛΕ για τους καρχαρίες, τους κέφαλους και τα χέλια

Ιστορίες ψαριών που μιλούν για τους καρχαρίες που μας… μοιάζουν, για τον τυφλό κέφαλο του Αριστοτέλη και το ταξίδι των χελιών...