15.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιανουάριο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιανουάριο

 Πολλές ζυμώσεις παρατηρούνται επίσης στο χώρο της εργασίας – ειδικά το πρώτο δεκαπενθήμερο -, με Δία-Κρόνο-Πλούτωνα αλλά και Ήλιο/Ερμή στον Αιγόκερω να επιφέρουν χειροπιαστά αποτελέσματα και να ανταμείβουν τους κόπους σας. Στον αντίποδα ωστόσο, ελλοχεύουν διενέξεις για θέματα ελέγχου και εξουσίας. Πιθανή ανάκαμψη και στα οικονομικά σας με Ουρανό σε ορθή πορεία από τις 11/1.

Ταύρος: Ο δυναμισμός σας και πάλι στον αποκορύφωμά του, μιας και η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας (11/1) ξεκλειδώνει καταστάσεις που είχαν πέσει σε σχετική αδράνεια και σας επαναφέρει στο επίκεντρο των εξελίξεων. Οτιδήποτε το μήνα αυτό σχετίζεται με σκληρή δουλειά έρχεται να σας δώσει αποτελέσματα αλλά παράλληλα να απαιτήσει κι από εσάς τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια.  Η έκλειψη στον Καρκίνο στις 10/11 θα επηρεάσει θέματα σπουδών και ανταλλαγών, αλλά και τη σχέση σας με άτομα του στενού συγγενικού ή φιλικού σας περιβάλλοντος. Καινούργιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας με Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24/1.

Δίδυμοι: Το 2020 ανοίγει αυλαία για εσάς τους Διδύμους με σχετικά ουδέτερο (αν όχι θετικό) τρόπο, με την πιο δυνατή επιρροή τον Άρη στον Τοξότη από τις 3/11, ο οποίος προκαλεί αναταράξεις στα αισθηματικά σας είτε λόγω δικών σας δυναμικών διεκδικήσεων είτε γιατί οι άλλοι θα επιχειρήσουν να διεκδικήσουν πράγματα από εσάς. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, καταστάσεις στάσιμες αποκτούν μομέντουμ και σας αναγκάζουν να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Σημαντικές εξελίξεις και στα οικονομικά σας, όπως και σε θέματα που αφορούν κληρονομιές, εφορία, διευθέτηση δικαστικών υποθέσεων.  Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (24/1) ευνοεί ταξίδια, σπουδές κι επαφές με το εξωτερικό.

Καρκίνος: Σε μία χρονιά εξόχως δυναμική ούτως ή άλλως (κυρίως λόγω του Δία στον Αιγόκερω που σας ενεργοποιεί πλήρως στις 180 μοίρες), το 2020 κάνει εγκαίνια με μία σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, ανοιγοκλείνοντας το «μάτι» σε οριστικοποιήσεις παλιών καταστάσεων και ενάρξεις νέων κεφαλαίων. Αρχικά βέβαια αντί για αισιοδοξία μπορεί να αισθανθείτε ταραχή και κυκλοθυμία, καθώς τα γεγονότα θα διαδέχονται το ένα το άλλο με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Ωστόσο ό,τι και να συμβαίνει θα έχει ως απώτερο στόχο το δικό σας συμφέρον, ειδικά στον τομέα του γάμου, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ταυτόχρονα, με Ουρανό ξανά σε ορθή πορεία από 11/1 μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί άκρως σημαντική κι ενδιαφέρουσα.

Λέων: Η σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 10/1 σας επηρεάζει κυρίως ψυχολογικά παρά πρακτικά, με την έννοια ότι μπορεί να αισθανθείτε μία ανάγκη για απομόνωση ή μία δυσκολία στο να αντλήσετε ικανοποίηση από τις συναναστροφές σας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο καλωσορίζετε το 2020 με μια τάση να ανασυγκροτηθείτε εσωτερικά και να βρείτε μόνοι σας τη λύση σε θέματα που σας απασχολούν. Σε δεύτερο χρόνο, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο – συνοδεία του δίπτυχου Ήλιος/Ερμής – , δίνει ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες, μέσα από μια διαδρομή που μέχρι τώρα δεν είχατε υιοθετήσει. Ευνοϊκά και τα αισθηματικά σας με Άρη στον Τοξότη, ακόμα κι αν απαιτήσουν ρίσκο.

Παρθένος: Δυναμική η είσοδος του Νέου Έτους, καθώς με τον Άρη στον Τοξότη διεκδικείτε τις θέσεις σας σε σχέση με ένα οικογενειακό ζήτημα και προβαίνετε σε δραστικές λύσεις. Ευνοϊκή η τοποθέτηση αυτή και για αλλαγή σπιτιού. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 14/1 τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε ανάκαμψη και μπορείτε να πετύχετε νέους τρόπους προσέγγισης. Ο Ουρανός ορθόδρομος από τις 11/1 ενεργοποιεί και πάλι ένα φλερτ ή μια δημιουργική σας ανησυχία, και πολύ πιθανόν να σας προσφέρει μια απρόσμενη διέξοδο σε κάτι που σας απασχολούσε. Επιτυχίες στα επαγγελματικά σας με Ήλιο/Ερμή/Δία/Κρόνο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Ζυγός: Παρά την αναστάτωση που μπορεί να φέρουν στην καθημερινότητά σας οι εκλείψεις (ήδη στις 26/12/19 η ηλιακή στον Αιγόκερω και η σεληνιακή στον Καρκίνο στις 10/1), η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στα τέλη Ιανουαρίου (24/1) φέρνει καλά νέα για ξεκινήματα στους ατομικούς σας στόχους κι επιδιώξεις. Αυτό που χρειάζεστε στο μεταξύ είναι μία ψύχραιμη ματιά σε πράγματα που φαίνεται να ξεκινούν αλλά να μην εξελίσσονται, διότι θα έρθουν στην τελική τους μορφή πιθανόν μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο στις 11/1 προσοχή σε απρόοπτα έξοδα αλλά και σε αναπάντεχες συναντήσεις με άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Σκορπιός: Κι ενώ η ενέργεια των πλανητών στο Σκορπιό διατηρείται μέχρι τις 2/1/20, η καινούρια χρονιά εισέρχεται στο ζώδιό σας με ανατροπές, εκπλήξεις και κεκτημένες ταχύτητες από τη στιγμή που ο Ουρανός στον Ταύρο θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία στις 11/1. Η πλανητική αυτή θέση θα σας βγάλει από μια παρατεταμένη περίοδο εσωστρέφειας και θα σας ωθήσει σε αποφασιστικές πράξεις, με ή παρά τη θέλησή σας. Επιπλέον, η έκλειψη στον Καρκίνο μία ημέρα πριν (10/1) θα αποτελέσει σταθμό για τα αισθηματικά σας, καθώς μπαίνετε σε μια τελική ευθεία για μια σχέση που βρίσκεται σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Οικογενειακά ζητήματα κι αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή με Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24/1.

Τοξότης: Ο Άρης στο ζώδιό σας από 3/1 σας βοηθάει να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να στοχεύσετε κατευθείαν στο κέντρο. Πολλές οι εξελίξεις στα οικονομικά σας με μια πλειάδα πλανητών στον Αιγόκερω, ενώ με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (24/1) η έμφαση δίνεται στην επικοινωνία, στις συμφωνίες και την ανταλλαγή απόψεων. Ειδικά σε σχέση με τα οικονομικά πάντως θα πρέπει να είστε έτοιμοι να βάλετε τα δυνατά σας για τυχόν θέματα που μπορεί να προκύψουν, κυρίως στα μέσα του μήνα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες από 14/1 σας φέρνει πιο κοντά με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Με Ουρανό σε ορθή πορεία στον Ταύρο (11/1) μην αμελείτε την υγεία σας.

Αιγόκερως: Μήνας των γενεθλίων σας ο Ιανουάριος, σας επιφορτίζει με πολλές ευθύνες λόγω της συνόδου Κρόνου/Πλούτωνα στις 12/1, ταυτόχρονα όμως σας αποδεικνύει ότι τα σημαντικά αποτελέσματα είναι προϊόντα διαρκούς προσπάθειας. Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Ταύρο από 11/1 αναζωπυρώνει το σκηνικό στα αισθηματικά σας και φυσάει νέο αέρα στους ατομικούς σας στόχους.  Φέροντας ήδη το φορτίο της έκλειψης στο ζώδιό σας από τις 26/12, η έκλειψη στον Καρκίνο στις 10/1 επενδύει με συναίσθημα τις αποφάσεις σας και σας κάνει να σκεφτείτε περισσότερο τη θέση έχουν οι άλλοι στη ζωή σας. Βελτίωση στα οικονομικά με Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24/1.

Υδροχόος: Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 24/1, με νέες ιδέες αλλά κι ευκαιρίες για επίτευξη στόχων. Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 17/1 αλλά και ο Ήλιος από τις 21 έρχονται να ενισχύσουν την επιρροή σας στους άλλους, παρά το γεγονός ότι με τη σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 10/1 μπορεί να υπήρξαν κραδασμοί σε σχέση με συναδέλφους και συνεργάτες σας,  Επίσης, ο κυβερνήτης σας Ουρανός που θα ορθοδρομήσει στον Ταύρο από 11/1 μπορεί να τραβήξει το χαλί της ασφάλειας και της σταθερότητας κάτω από τα πόδια σας, οπότε προετοιμαστείτε για έναν μήνα με δράση και εκπλήξεις. Με Άρη στον Τοξότη ευνοούνται νέες γνωριμίες/συνεργασίες.

Ιχθύες: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 14/1 είναι η πλανητική τοποθέτηση που θα δώσει το στίγμα της στις σχέσεις σας αλλά και στα οικονομικά σας, όπου και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα εγκρατείς παρά την ανάγκη σας να ξοδέψετε. Μαζί με την αυξημένη γοητεία σας λόγω της Αφροδίτης, έρχεται να προστεθεί και η επίδραση της έκλειψης στον Καρκίνο στις 10/1, η οποία ανοίγει νέους ορίζοντες στα σχέδιά σας, ειδικά εάν αυτά σχετίζονται και με το εξωτερικό: προτάσεις για δουλειά ή για σπουδές είναι μέσα στο μενού του Ιανουαρίου, οι οποίες υποστηρίζονται κι από τον ορθόδρομο Ουρανό από τις 11/1.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντόνιο Γκουτέρες: «Να κάνουμε πιο υγιείς επιλογές για τον εαυτό μας και τον πλανήτη»

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων δεν είναι μόνο μια υπενθύμιση της σπουδαιότητας των τροφίμων για κάθε άτομο στον πλανήτη, αλλά επίσης...

Ιωάννα Ζαχαράκη, η Ελληνίδα αντιδήμαρχος στον Δήμο Solingen στη Γερμανία, μιλάει για το πώς λειτουργεί ένας γερμανικός δήμος

Είναι από εκείνες τις παρουσίες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία που τιμούν τη χώρα μας και την ομογένεια γενικότερα. Ο...

Χ. Ζερεφός: «Η βροχόπτωση την Πέμπτη αντιστοιχεί στο 1/3 της ετήσιας βροχόπτωσης σε κάποιες περιοχές»

Η συχνότητα αλλά και η ένταση των ακραίων φαινομένων αυξάνεται αισθητά τα τελευταία χρόνια, κάνοντας ολοένα και περισσότερο κόσμο να στρέφει...

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η ήπια αυξητική τάση συγκέντρωσης του ιικού φορτίου στα λύματα

Συνεχίζεται η ήπια αυξητική τάση συγκέντρωσης του ιικού φορτίου του SARS-CoV-2 στα αστικά απόβλητα της Θεσσαλονίκης και στις τελευταίες μετρήσεις της...