18.4 C
Thessaloniki
Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΜΑΓΕΙΡΙΚΉΠράσα Γιαχνί

Πράσα Γιαχνί

Υλικά:
1,5 κιλό πράσα
1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
1,5 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας
2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
3 καρότα
Αλάτι, πιπέρι
Χυμός λεμονιού

Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι, ρίχνουμε τη ντομάτα, την κέτσαπ, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν. Πλένουμε και κόβουμε τα πράσα σε μακρόστενα κομμάτια ή ψιλοκομμένα. Τα ρίχνουμε στη σάλτσα που κάναμε, προσθέτουμε τα καρότα και λίγο νερό. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Πριν τα σερβίρουμε, τα περιχύνουμε με χυμό λεμονιού.

Πηγή: monastiriaka.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ