Με τον Καρλ Άντονι Τάουνς να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να καταγράφει double – double, οι Νικς «λύγισαν» τους Νετς στο τοπικό ντέρμπι και πήραν τη νίκη με 99-95.
ΟΚαρλ Άντονι Τάουνς με 25 πόντους (3/3 τρίποντα και 11/19 εντός πεδιάς), 16 ριμπάουντ και 6 ασίστ έκλεψε την παράσταση, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Ανουνόμπι (20π), Μπράνσον με 17 πόντους. Αντίθετα, για τους Νετς ξεχώρισε ο Ράσελ (23 πόντους, 10 ασίοτ), αλλά η εξαιρετική του απόδοση δεν απέτρεψε την τέταρτη ήττα της ομάδας του.
Στο μεταξύ, οι Μπλέιζερς κέρδισαν τους Χιτ με 116-107, ενώ οι Ράπτορς επιβλήθηκαν με 109-93 των Μάτζικ.
Οι Λέικερς νίκησαν άνετα τους Ουίζαρντς με 111-88, με τον Άντονι Ντέιβις να καταγράφει 29 πόντους και 16 ριμπάουντ και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να προσθέτει 21 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ.
Επίσης, οι Νάγκετς με τον Νίκολα Γιόκιτς να σημειώνει triple-double για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, «ισοπέδωσαν» τους Σίξερς με 144-109.
ΠΗΓΗ: filathlos.gr