26.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Κορμός

Υλικά:
250 γρ. φυτικό βούτυρο
100 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. κακάο
200 γρ. μπισκότα
1 ποτήρι χονδροκοπανισμένα καρύδια
½ ποτήρι brandy

Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη για 5 λεπτά, προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε το μείγμα καλά. Σπάζουμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ραντίζουμε με το brandy. Προσθέτουμε τα μπισκότα μαζί με τα καρύδια, στο μείγμα του βουτύρου. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Σχηματίζουμε το μείγμα σε ρολό περίπου 5 εκ., το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.

Πηγή: monastiriaka.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Πώς μία ηλικιωμένη κατάφερε να ξεφύγει από τα δίχτυα κυκλώματος απατεώνων

Το αρχικό σοκ για την 85χρονη από τη Θεσσαλονίκη ήταν μεγάλο όταν απάντησε στο τηλέφωνο. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας...

10 λιγότερο γνωστοί λόγοι που χρειαζόμαστε τις διακοπές

Από τη Σύλβα Σαραφίδου, ψυχολόγο, MSc, AKC, υποψήφια διδάκτωρ, (www.ideaspsychology.com).Remaining Time-0:00FullscreenMute Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από γρήγορους ρυθμούς,...

Πως να προστατεύσετε τα αδέσποτα ζώα το καλοκαίρι;

Τα αδέσποτα ζώα το καλοκαίρι ταλαιπωρούνται πολύ μέχρι να βρουν ένα μπολάκι με καθαρό νερό ή ένα σκιερό μέρος προκειμένου να προστατευθούν...

Το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας «ξαναζωντανεύει» το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία στην Αρχαία Ολυμπία

Το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία, ένα από τα 7 θαύματα της αρχαιότητας, ανασκευάστηκε με εξαιρετικές λεπτομέρειες και την εγκυρότητα του Μουσείου Κοτσανά...