14 C
Thessaloniki
Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΚασσελάκης: Επίσπευση των ερευνών για το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία

Κασσελάκης: Επίσπευση των ερευνών για το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία

Την επίσπευση των ερευνών γύρω από το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία στο δυστύχημα των Τεμπών ζητά με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στην ανάρτηση του αναφέρει: “Με βάση το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Το Βήμα”, ζητώ την επίσπευση όλων των σχετικών ερευνών και τεχνικών διαδικασιών, ώστε να έχουμε άμεσα μία έγκυρη απάντηση: α. Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού (ξυλόλιο) από την εμπορική αμαξοστοιχία; β. Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα οικόπεδα όπου μεταφέρθηκαν παράνομα όγκοι χώματος αμέσως μετά το δυστύχημα των Τεμπών; Ο ελληνικός λαός δε θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.