15.2 C
Thessaloniki
Κυριακή, 9 Νοεμβρίου, 2025
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΗλιόπουλος: «Ας δώσουν τα πρακτικά της επιτροπής στη δημοσιότητα»

Ηλιόπουλος: «Ας δώσουν τα πρακτικά της επιτροπής στη δημοσιότητα»

«Η κα Πελώνη έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο: την ώρα που οι μισοί υπουργοί διαφωνούν με τους άλλους μισούς και την ώρα που άλλα λέει ο πρωθυπουργός το πρωί και άλλα το βράδυ, ως εκπρόσωπος πρέπει να πείσει ότι η κυβέρνηση ακούει την επιτροπή λοιμωξιολόγων», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχολιάζει πως «αν πράγματι, λοιπόν, ακούνε τους λοιμωξιολόγους και δεν τους αντιμετωπίζουν σαν βαστάζους των προειλημμένων πολιτικών τους αποφάσεων, ας δώσουν τα πρακτικά της επιτροπής στη δημοσιότητα». «Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν», τονίζει.

«Η κυβέρνηση έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται», αναφέρει καταληκτικά ο κ. Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το thesspress.gr και στο Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.