15.1 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΔιακόπηκε το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Διακόπηκε το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Διακόπηκε στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο μετά το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους»» και τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν στο 48΄ με τον Καμαρά το γκολ του Βαγιαννίδη από το 28΄, ωστόσο, λίγα λεπτά μετά μία κροτίδα έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ την ώρα που ζεσταινόταν με άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αριστερού μπακ των «πρασίνων».

Το ματς διακόπηκε, αμέσως έσπευσαν οι γιατροί για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος διακομίστηκε με φορείο προς τ’ αποδυτήρια. Εν συνεχεία, αποχώρησαν όλοι οι «πράσινοι» στ΄ αποδυτήρια, με τον διαιτητή Μαρέσκα να παίρνει τους συνεργάτες του και να αποσύρονται επίσης στ’ αποδυτήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.