15 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΣήμερα η απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στο Όσλο -Με φυσική παρουσία

Σήμερα η απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στο Όσλο -Με φυσική παρουσία

Με φυσική παρουσία η τελετή απονομής του Νόμπελ Ειρήνης σήμερα στο Οσλο.

Η Μαρία Ρέσα και ο Ντμίτρι Μουράτοφ, που βραβεύονται με το φετινό Νόμπελ Ειρήνης και που αναγνωρίστηκαν για τον αγώνα τους για της ελευθερία της έκφρασης στις Φιλιππίνες και τη Ρωσία, θα λάβουν τα βραβεία τους σε τελετή στο Όσλο σήμερα, παρά τα υψηλά ποσοστά της COVID-19 στη Νορβηγία.

Οι δημοσιογράφοι κέρδισαν το βραβείο σε μια περίοδο κατά την οποία η ελεύθερη, ανεξάρτητη και βασιζόμενη σε γεγονότα δημοσιογραφία δέχεται πυρά, ανέφερε η Νορβηγική Επιτροπή των Νόμπελ όταν ανακοίνωσε το βραβείο για την Ειρήνη τον Οκτώβριο.

Η τελετή στο δημαρχείο του Όσλο θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αλλά θα έχει λιγότερους προσκεκλημένους σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό λόγω των κυβερνητικών περιορισμών που τέθηκαν σε ισχύ αυτή την εβδομάδα. Χθες, η Νορβηγία ανακοίνωσε αριθμό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων COVID-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.