19.6 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΣιβηρία: Άγνωστος άνοιξε πυρ μέσα σε πανεπιστήμιο- Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες

Σιβηρία: Άγνωστος άνοιξε πυρ μέσα σε πανεπιστήμιο- Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες

Ένας άγνωστος άνοιξε σήμερα πυρ μέσα σε ένα πανεπιστήμιο της ρωσικής πόλης Περμ και σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, το οποίο επικαλείται μια πηγή, υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Η Υπηρεσία Τύπου του πανεπιστημίου ανάφερε ότι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στη διάρκεια του περιστατικού. Το πρακτορείο TASS μετέδωσε ότι κάποιοι φοιτητές και καθηγητές έχουν κλειδωθεί μέσα στις τάξεις. Οπτικό υλικό δείχνει ανθρώπους να πηδάνε από τα παράθυρα του πρώτου ορόφου για να γλιτώσουν.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.