21.2 C
Thessaloniki
Κυριακή, 19 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣτα μπλε θα «ντυθεί» ο Λευκός Πύργος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα...

Στα μπλε θα «ντυθεί» ο Λευκός Πύργος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη

Στα μπλε θα «ντυθεί» ο Λευκός Πύργος αύριο -Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη- ενώ τη δυνατότητα ενημέρωσης για τη διαχείριση του νόσου, ειδικά τις ημέρες της πανδημίας, παρέχει η Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας, μέσω της διαδικτυακής ημερίδας με θέμα «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης την εποχή του COVID -19».

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα δοθούν οδηγίες για τις μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης της νόσου. Η πρόληψη, σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή, την άσκηση, αλλά και τα φάρμακα, μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση του σακχαρώδη διαβήτη, επισημαίνουν οι επιστήμονες, που εκτιμούν ότι οι ασθενείς στη χώρα μας ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, από τους οποίους αρκετοί δεν το γνωρίζουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα ζωντανά αύριο 10.00 – 14.00

www.livemedia.gr/devecovid και στο κανάλι της Δ.Ε.Β.Ε. webtv.ngda.gr/devecovid.

Η φωταγώγηση του Λευκού Πύργου με μπλε χρώμα -το χρώμα του διαβήτη- θα γίνει από τις 18:00 έως τις 22:00 στο πλαίσιο δράσης της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.