04 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Κριός: Η άνοιξη κάνει την εμφάνισή της με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 24/3, καθαρό σημάδι για νέα πράγματα, στόχους και αναζητήσεις με σύμμαχό σας και τον Ήλιο, ο οποίος θα έχει ήδη μπει στον Κριό στις 20/3.

Κυριακή, 02 Φεβρουάριος 2020 15:26

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Φεβρουάριο

Κριός: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 8/2 είναι ευνοϊκή για τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σας, καθώς τονώνει την αυτοπεποίθησή σας σε αυτούς τους τομείς. 

Παρασκευή, 03 Ιανουάριος 2020 12:19

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιανουάριο

Κριός: Η νέα χρονιά ξεκινάει για εσάς πολύ δυναμικά και με έμφαση στην καριέρα, τις συνεργασίες και τα μελλοντικά σας σχέδια, μιας και η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου πραγματοποιείται στον Υδροχόο και επηρεάζει θετικά όλα τα πρωτοποριακά σχέδια. 

Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 23:15

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Δεκέμβριο

Κριός: Μεγάλες εξελίξεις στα οικονομικά σας προβλέπονται με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12/12, όπου θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται, ή την αναμονή σας για μια μακροχρόνια αγοραπωλησία να λαμβάνει τέλος. 

Παρασκευή, 01 Νοέμβριος 2019 21:45

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Νοέμβριο

Κριός: Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα εκτυλίσσεται με τον Άρη στο Ζυγό (το ακριβώς απέναντι από εσάς ζώδιο) και σας βοηθάει να διεκδικήσετε ενεργά ζητήματα που αφορούν το γάμο, τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.

Κριός: Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 13/10, με αποτέλεσμα να είστε πλέον σε θέση να δείτε τις απολαβές του τελευταίου δεκαπενθήμερου σε σχέση με τους προσωπικούς σας στόχους. 

Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2019 10:20

Τι Σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Σεπτέμβριο

Κριός: Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14/9 ολοκληρώνει υποθέσεις που βρίσκονταν το τελευταίο εξάμηνο σε εκκρεμότητα  κι ανοίγει το δρόμο για νέα ξεκινήματα από τις αρχές Οκτώβρη. Για την ώρα ασχολείστε ιδιαίτερα με θέματα που αφορούν ρυθμίσεις καθημερινών εκκρεμοτήτων και ελέγχου υγείας, μιας και αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να τα βάλετε όλα σε μια καλή σειρά. 

Κριός: Παρά το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε με τις εκλείψεις του Ιουλίου, ο Αύγουστος ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στο Λέοντα (1/8), η οποία σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα στους ατομικούς σας στόχους αλλά και στέλνει ελπιδοφόρα μηνύματα όσον αφορά τα αισθηματικά σας.

Κριός: Έκλειψη στον Καρκίνο στις 2/7, και οι αναταράξεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον είναι δεδομένες. Καθοριστικά γεγονότα που ανατρέπουν τις ισορροπίες, αφίξεις και αποχωρήσεις στενών προσώπων, ζητήματα που προκύπτουν από το παρελθόν

Κριός: Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που ευνοεί πολύ την επικοινωνία σας, οπότε οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές κι ανταλλαγή πληροφοριών είναι στο ζενίθ του με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3/6. 

Σελίδα 1 από 19