25 Αύγουστος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Website URL:

Πλέγμα αλλαγών στην αγορά εργασίας προωθεί με νέο νομοσχέδιο ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης θέτοντας στο επίκεντρο την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας, την ενίσχυση της διαφάνειας στον ΕΦΚΑαλλά και την αύξηση των εσόδων του.

Μεταξύ 25 και 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται να καταβάλει ο ΟΠΕΚΑ την τέταρτη δόση του επιδόματος παιδιού για το 2019.

Την επόμενη εβδομάδα θα καταβληθεί το επίδομα στέγασης (ενοικίου) και το το επίδομα στεγαστικής συνδρομής στους δικαιούχους, όπως αναφέρει ο ΟΠΕΚΑ σε ανακοίνωση του.

Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι ο ποιητής, πεζογράφος, στιχουργός και συλλέκτης Μάνος Ελευθερίου 

Πάει ως πρώτη στον τελικό των Diamond League που θα διεξαχθεί στην Ζυρίχη, η Κατερίνα Στεφανίδη, παρότι πήρε την 2η θέση στο μίτινγκ του Παρισιού.

Κυριακή, 25 Αύγουστος 2019 02:18

Νεκρό δελφίνι στη Χαλκιδική

Νεκρό εντοπίστηκε ένα δελφίνι στην περιοχή «Νέα Ηρακλεία», στη Νέα Προποντίδα Χαλκιδικής.

Μπορεί η είδηση αυτή να μοιάζει με επιστημονική φαντασία, αλλά είναι γεγονός ότι μία Τεχνητή Νοημοσύνη κατάφερε να εξιχνιάσει ένα έγκλημα.

BARCELONA GIPSY bALKAN ORCHESTRA

«...απάντηση στο σκοτάδι το πολυπολιτισμικό φως της μουσικής»  

Ένα ακόμη πλοίο αποφάσισε να στείλει το βρετανικό ναυτικό στον Περσικό Κόλπο, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας στην περιοχή.

Της Ανθής Αγγελοπούλου

Έπειτα από μια μελέτη που έγινε και στην οποία οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα ποντίκια έτρωγαν οικειοθελώς μια ζύμη που περιείχε THC, το κύριο ψυχοδραστικό συστατικό στη μαριχουάνα, άνοιξε μία νέα πόρτα για τη διεξαγωγή πρόσθετων μελετών που θα βοηθήσουν να ρίξουν φως στα συμπεριφορικά και φυσιολογικά αποτελέσματα που συμβαίνουν στους ανθρώπους όταν τρώνε τα τρόφιμα που εγχέονται με μαριχουάνα. Η μελέτη είναι από τις πρώτες που αναφέρουν την εθελοντική κατανάλωση THC από το στόμα σε ζώα, μια μέθοδο κατανάλωσης που είναι παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο ο άνθρωπος παίρνει το φάρμακο.

Σελίδα 1 από 4707