13 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2019 06:15

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για την οστεοπόρωση σε προνομιακές τιμές στο Ιατρικό Διαβαλκανικό

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε ειδική, προνομιακή τιμή προσφέρει το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης από τις 21 Οκτωβρίου έως και τις 8 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης. Συγκεκριμένα, προσφέρεται Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Ισχίου, στην ειδική τιμή των 30 ευρώ.

Το σύγχρονο σύστημα Prodigy Primo το οποίο χρησιμοποιείται στο Ιατρικό Διαβαλκανικού, προσφέρει ελαχιστοποίηση του χρόνου έκθεσης και 10 φορές λιγότερη δόση ακτινοβολίας. Επίσης, υψηλή διακριτική ικανότητα (απόκλιση μόνο 0,5%) και μέγιστη ακρίβεια απεικόνισης. Επιπροσθέτως για το ισχίο, δείκτη αντοχής και έλεγχο του τμήματος που δέχεται τη μεγαλύτερη επιβάρυνση

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και προγραμματίσουν το ραντεβού τους, καθημερινά από τις 09.00 έως τις 15.00, στο παρακάτω τηλέφωνο: Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης: τηλ. 2310 400463-4. Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr