22 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2019 19:45

Το νέο Opel Insignia έγινε περισσότερο σπορ και επιβλητικό

Η Opel έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Insignia, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν τους σχεδιαστές της εταιρείας να έχουν κάνει αρκετές εξωτερικές παρεμβάσεις, τόσο εμπρός, όσο και πίσω με στόχο να γίνει πιο σπορ και επιβλητικό.

Οι λεπτοί προβολείς με πρωτοποριακή τεχνολογία LED συμβάλλουν σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση. Ο φωτισμός IntelliLux LED Pixel διαθέτει πλέον 84 στοιχεία LED ανά προβολέα, οι οποίοι αντιδρούν γρηγορότερα, με μεγαλύτερη ακρίβεια και βελτιώνουν τον φωτισμό το βράδυ. Το μοντέλο προσφέρει για πρώτη φορά ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στην πίσω πλευρά, ενώ υπάρχει περιφερειακό σύστημα ασφάλειας που σε περίπτωση διαγνώσει κίνδυνο σύγκρουσης αυξάνει τα μέτρα προστασίας του οδηγού και των επιβατών.

Το νέο Insignia εσωτερικά θα προσφέρει υψηλή άνεση, μεγάλους χώρους, ενώ θα διαθέτει εργονομικά πιστοποιημένα καθίσματα AGR. Τέλος, η πόρτα του αποθηκευτικού χώρου θα μπορεί να ανοίγει και να κλείνει αυτόματα με κίνηση του ποδιού κάτω από τους αισθητήρες στον πίσω προφυλακτήρα.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]