22 Σεπτέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Ινδία σκοπεύει να δημιουργήσει το μεγαλύτερο σύστημα αναγνώρισης προσώπου που υπάρχει στον κόσμο,  παρόμοιο με αυτό που αναπτύσσεται στην Κίνα. Η ινδική κυβέρνηση έχει παρατείνει την ημερομηνία ώστε να πάρει ακόμα περισσότερες προσφορές από εταιρείες που θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός κεντρικού αποθετηρίου δεδομένων παρακολούθησης.

Σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά στην προστασία της Γης από εξωγενείς παράγοντες αναμένονται στο άμεσο μέλλον, καθώς η ανθρωπότητα θα προσπαθήσει να αλλάξει με ασφάλεια την τροχιά ενός αστεροειδούς. 

Σάββατο, 21 Σεπτέμβριος 2019 09:45

Σπάνε ταμεία οι πωλήσεις των ρομπότ

Ο κόσμος συνεχίζει να εγκαθιστά ρομπότ, τόσο βιομηχανικά όσο και υπηρεσιών, με ολοένα αυξανόμενο ρυθμό, σύμφωνα με τη νέα έκθεση «World Robotics» της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ρομποτικής (IFR).

Τα ψηφιακά νομίσματα είναι ένα trend που έκανε πολλούς ανθρώπους εκατομμυριούχους μέσα σε ένα βράδυ! Και δεν είναι μόνο οι συνηθισμένοι άνθρωποι, αλλά και οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο φαίνεται να ενδιαφέρονται για αυτή τη νέα μορφή χρημάτων. Σύμφωνα με μια έκθεση από το Vice, η Βόρεια Κορέα σχεδιάζει να δημιουργήσει το δικό της Cryptocurrency.

Στη διάθεση εκπαιδευτικών και γονέων είναι το νέο ψηφιακό εργαλείο που δημιούργησε το Ελληνικό κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο.

Η Facebook φέρεται να συνάπτει συμφωνία συνεργασίας με την Luxottica, μητρική εταιρεία του brand Ray-Ban, ώστε να μπορέσει να παρουσιάσει καταναλωτικά μοντέλα έξυπνων γυαλιών μέχρι το 2025.

Το Fairphone 3 είναι γεγονός και πρόκειται για ένα ethical κινητό που θα έχετε για 5 χρόνια, καθώς επισκευάζεται πολύ εύκολα.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Εσθονίας, Γιούρι Ράτας και τον Εσθονό CIO (Chief Information Officer) Σιμ Σικούτ είχε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο υφυπουργός για θέματα Ψηφιακής Στρατηγικής Γρηγόρης Ζαριφόπουλος στο περιθώριο του Tallinn Digital Summit 2019 που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου. 

Ως ιατρικά αποδεκτός αναγνωρίζεται πλέον ο όρος Burnout, σύμφωνα με τη Διεθνή Ταξινόμηση Νοσημάτων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Τα θύματα του; Συνήθως οι Millennials, λόγω υπερφόρτισης από την τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η BMW, αναπροσαρμόζει την στρατηγικής της για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της πολυτελούς γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Πίτερ Νότα, δήλωσε στους Financial Times, ότι «η BMW δεν θα αναπτύξει διάδοχο του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου i3».

Σελίδα 1 από 425