10 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Google απαγόρευσε τη χρήση της ολοένα δημοφιλέστερης πλατφόρμας βιντεοδιασκέψεων Zoom από τους φορητούς υπολογιστές των εργαζομένων της, προβάλλοντας λόγους ασφαλείας.

Στην απαγόρευση όλων των βίντεο με θεωρίες συνωμοσίας που συνδέουν τον κορωνοϊό με τα δίκτυα 5G προέβη το YouTube.

Ο Αμερικανός διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσι, ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια από την προσωπική περιουσία του για να χρηματοδοτήσει την έρευνα κατά του κορονοϊού.

Mία επιχείρηση που όχι μόνον δεν «έσβησε» μηχανές, αλλά πλέον το προσωπικό της εργάζεται ανελλιπώς, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα αυτόν τον μήνα, είναι η Alfanet.

Το Facebook Inc λάνσαρε σήμερα μια νέα εφαρμογή για ζευγάρια που ονομάζεται "Tuned" κι επιτρέπει σε συντρόφους να συνομιλούν, να μοιράζονται φωτογραφίες και μουσική και να έχουν ένα χρονολόγιο κοινών αναμνήσεων μεταξύ τους.

Τον πολιτιστικό πλούτο της Αθωνικής Πολιτείας, μέσα από το έργο της ψηφιοποίησης σπάνιων κειμηλίων, χειρόγραφων, γλυπτών, αγιογραφιών και άλλων αντικειμένων, παρουσιάζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Άγιο Όρος-Ψηφιακή Εποχή», σε παραγωγή COSMOTE TV.

Είναι ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά και γρήγορα αυτοκίνητα παραγωγής.

Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2020 15:12

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και το The Last Of Us

Αναβολή στην κυκλοφορία του «The Last of Us Part II» ανακοίνωσε επίσημα ο director του παιχνιδιού Neil Druckmann, σε δηλώσεις του στο Playstasion blog.

Αν έφτιαξες ένα iPhone, μπορείς να φτιάξεις και κάτι πιο απλό. Η Apple σχεδίασε και άρχισε να παράγει πλαστικές ιατρικές ασπίδες προσώπου (shields) για το υγειονομικό προσωπικό που μάχεται κατά του κορονοϊού.

Οι έρευνες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα σκεπτικοί απέναντι στα αυτόνομα οχήματα, για να μην πούμε φοβισμένοι.

Σελίδα 1 από 464