30 Μάρτιος 2020

RSS Facebook Twitter

Κυριακή, 26 Ιούνιος 2016 10:54

Θεσσαλονίκη: Κλειστή σήμερα η περιφερειακή οδός

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για σήμερα Κυριακή (26/6), λόγω εργασιών στην Περιφερειακή οδού Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του έργου της "ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.", «Βελτίωση – Αναβάθμιση Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης», ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, από το ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης έως τον κόμβο Ευκαρπίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

Για τα οχήματα που κινούνται επί της Περιφερειακής οδού μέσω της οδού Λαγκαδά και της Λεωφ. Στρατού.

Για τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα εξόδου της οδού Λαγκαδά με πρόθεση να στρίψουν δεξιά στην Περιφερειακή οδό (προς ανατολικά), μέσω της οδού Θεμ. Σοφούλη και της Λεωφ. Στρατού.

Για τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα εισόδου της οδού Λαγκαδά με πρόθεση να στρίψουν αριστερά στην Περιφερειακή οδό (προς ανατολικά), μέσω της οδού Λαγκαδά και της Λεωφ. Στρατού.

Για τα οχήματα που κινούνται στην οδό 25ης Μαρτίου και την Λεωφ. Στρατού με πρόθεση να στρίψουν αριστερά στην Περιφερειακή (προς δυτικά), μέσω της Λεωφ. Στρατού και της οδού Λαγκαδά.

Επίσης για τα οχήματα που κινούνται στην Περιφερειακή οδό με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά, προτείνεται η χρήση της εξωτερικής Περιφερειακής οδού και η παράκαμψη των εργασιών μέσω του κόμβου "ΤΙΤΑΝ".

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι. Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]