01 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016 20:08

Τους ποδηλάτες "Pumpkin and bamboo" θα υποδεχθεί ο Γιάννης Μπουτάρης

Τους ποδηλάτες της πρωτοβουλίας "Pumpkin and bamboo" θα υποδεχθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στις 10.30, ο Γιάννης Μπουτάρης, στο Δημαρχείο.

Οι 300 ποδηλάτες που μετακινούνται με χειροποίητα ξύλινα ποδήλατα ελληνικής κατασκευής, ξεκίνησαν την πορεία τους ανά την Ελλάδα την 1η Ιουνίου, με στόχο να διανύσουν συνολικά 9.000 χιλιόμετρα σε 100 ημέρες.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας που θα επισκεφθεί το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης θα είναι ο επιχειρηματίας Πολ Ευμορφίδης, ενώ παρών στην υποδοχή των ποδηλατών θα είναι και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Ο Πολ Ευμορφίδης δημιούργησε την εταιρεία οικολογικών συστημάτων ύπνου, λευκών ειδών και επίπλων Coco- Mat, που διαθέτει σήμερα καταστήματα σε διάφορες χώρες.

Ο 55χρονος Παύλος και η Ολλανδή σύζυγός του έχουν τέσσερα παιδιά: τον Βίλεμ, την 'Εμα, τον Τζέιμς και τον Τομ. Σε αντίθεση με τους περισσότερους Έλληνες γονείς, που επιδιώκουν "σίγουρες" δουλειές για τα παιδιά τους, ο ίδιος στηρίζει τα δικά του σε εναλλακτικές επιλογές, τόσο στη μόρφωση όσο και στην καριέρα. 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]