30 Μάρτιος 2020

RSS Facebook Twitter

Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016 18:14

Θεσσαλονίκη: Το "Μαζί για το Παιδί" μοιράζει παπούτσια TOMS σε άπορα παιδιά

Χιλιάδες χαμόγελα μοίρασε σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με την εταιρία Toms,προσφέροντάς τους ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το «Μαζί για το Παιδί» συνεργάζεται με περισσότερες από 200 Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και Κοινωνικές Υπηρεσίες Δημοσίων Φορέων, που στηρίζουν άπορα παιδιά και οικογένειες ανά την Ελλάδα, με σκοπό να παρέχει ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια σε κάθε παιδί σε ανάγκη.

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One προσφέρει ένα δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.

Το 2015 μοιράστηκαν 25.000 παπούτσια

Το 2015, το «Μαζί για το Παιδί», μοίρασε 25.000 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.Από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο το «Μαζί για το Παιδί» έφτασε σε 37 πόλεις και νησιά της Ελλάδας, ενώ επισκέφθηκε 184 φορείς.
Από την Λέσβο μέχρι την Κρήτη και από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Αθήνα έφτασαν σε κάθε γωνιά προκειμένου να χαρίσουν ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια σε αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η δράση συνεχίζεται και το 2016 σε περισσότερες από 30 πόλεις

Το υπέροχο ταξίδι του «μοιράσματος», συνεχίστηκε και το 2016, με ένα και μόνο σκοπό, να βελτιωθεί μακροπρόθεσμα η καθημερινότητα των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από χρησιμοποιημένα ή ακατάλληλα παπούτσια.
Για την καλοκαιρινή/φθινοπωρινή περίοδο 2016, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε περισσότερες από 30 πόλεις σε Αττική, Ήπειρο, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Κόρινθο, Πάτρα, Ναύπακτο, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σάμο, Λέσβο, Χίο, Σκιάθο, Κεφαλονιά και Κρήτη.

Το «Μαζί για το Παιδί» στη Θεσσαλονίκη

Οι εκπρόσωποι του «Μαζί για το Παιδί» βρέθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη, μοιράζοντας παπούτσια σε μέλη κοινωνικά ευπαθών ομάδες.

Συνολικά θα διατεθούν περισσότερα από 1.400 ζευγάρια καινούργια παπούτσια με την δράση να ολοκληρώνεται την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Να σημειωθεί ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με την Toms μοιράζει παπούτσια στον Νομό Θεσσαλονίκης.

Το μεγάλο εγχείρημα που έχει αναλάβει το «Μαζί για το Παιδί» υλοποιείται με την βοήθεια εθελοντών αλλά και συμπαράσταση ευαισθητοποιημένων εταιρειών που συνδράμουν καθημερινά.

thestival.gr

 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]