20 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Σάββατο, 05 Σεπτέμβριος 2015 09:12

Θεσσαλονίκη: Οι σημερινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης σημαίνει παραδοσιακά, εκτός των άλλων, και συλλαλητήρια στους δρόμους της πόλης. Μπορεία τα εγκαίνια της ΔΕΘ να πραγματοποιήθηκαν χτες Παρασκευή, οι πορείες όμως έχουν προγραμματιστεί για σήμερα.

Αναλυτικά:

-ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στις 18.00, στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν σωματεία εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καθώς κι εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού, στη Χαλκιδική.

- Στις 18:00 δίνουν ραντεβού και τα μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, στην πλατεία Αριστοτέλους. Στη συγκέντρωση θα δώσει το παρών και ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

- Την ίδια ώρα, στις 18:00, μέλη της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης, θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Καμάρας.

- Για τις 18:00 έχει προγραμματιστεί και το κάλεσμα του Antigold Κινήματος. Τα μέλη του Συντονιστικού ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές δίνουν ραντεβού στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

- Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη και η συγκέντρωση των οπαδών του Άρη, στα γραφεία των Ιερολοχιτών, στη Λ. Στρατού. Το κάλεσμα απευθύνουν οι Σύνδεσμοι Οπαδών SUPER 3, Iερολοχίτες, CLUB 1914, YELLOW CLUB», οι οποίο διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί και τη νέα περίοδο στην Γ' Εθνική. 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]