19 Ιούλιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2019 20:14

Εκδήλωση του ΥΜΑ-Θ για την παρουσίαση δράσεων από το πρόγραμμα "Στηρίζω"

Στις 27 Μαρτίου, σε μια εκδήλωση του ΥΜΑ-Θ που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στις 6 μ.μ., θα ανακοινωθούν οι 45 σύλλογοι και φορείς

 που επιλέχθηκαν να λάβουν τη στήριξη του υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) μέσα από το πρόγραμμα "Στηρίζω" για την "Ενίσχυση Δράσεων Κοινωνικής Στήριξης ΑμεΑ και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων της Μακεδονίας και της Θράκης".

Μάλιστα, 14 από τους επιλεγέντες συλλόγους θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους και θα ακολουθήσει η προβολή ταινίας μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων, με τίτλο "Το δώρο", που παραχωρήθηκε δωρεάν από την Ακαδημία Κινηματογράφου της Μπάτεν Βυτεμβέργης, του Γιάκοπ Φρέι και αφορά τα κοινωνικά στερεότυπα αδυναμίας.

Επίσης, οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ, Βασίλης Ντάρμας και Μαριάννα Αβραμάκη, θα παρουσιάσουν δύο κείμενα που αναφέρονται στην καρδιά των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν και βιώνουν τις δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. Πρόκειται για τους "Αόρατους Ανθρώπους", της Όλγας Στέφου και ένα απόσπασμα από τον "Ζητιάνο", του Ανδρέα Καρκαβίτσα.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr