19 Ιούλιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2019 19:44

Η Lacta έκανε αφίσα τα μηνύματα μίσους για την καμπάνια «Act For Love»

«Η αγάπη δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Δεν έχει κανόνες και όρους. Η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις. Κάθε ερωτευμένο ζευγάρι την αισθάνεται διαφορετικά. Γι αυτό και η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση, αλλά αμέτρητες, που όλες αξίζουν να τις αγκαλιάσουμε», ήταν το θέμα της περιβόητης καμπανιας της lacta ...Πρωταγωνιστές της ήταν αληθινά ζευγάρια με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, χρώμα, εθνικότητα, ηλικία και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
 

Η εμπνευσμένη διαφημιστική καμπάνια της Lacta με τίτλο «Act For Love» για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν πέρασε απαρατήρητη και δέχθηκε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Lacta, βρήκαν έναν τρόπο να απαλλαγούν απο τα μηνύματα μίσους.
Η εταιρία, αποφάσισε να μην αφήσει όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια να πάνε «χαμένα» και αποφάσισε να τα εκμεταλλευτεί διαφημιστικά, κάνοντάς τα αφίσα με τίτλο «ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ».
«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! Εμετικό!!!! Να ντρέπεστε. Ουστ. Σ Α Π Ι Λ Α. Ό,τι πιο τραγικό σε διαφήμιση. Άκυρο εφ' όρου ζωής. Ψοφούλα και καλή ανεργία. ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ... ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ» ήταν μερικά από τα σχόλια που αναγράφονται πάνω στην αφίσα, τα οποία μπορούν όσοι θέλουν να τα… διαγράψουν!

Με ποιον τρόπο;; Στο κάτω μέρος της viral αφίσας υπάρχει ένα QR code το οποίο μπορούσαν να σκανάρουν όσοι την βλέπουν ώστε να διαγράψουν τα μηνύματα μίσους.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr