26 Μάιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόβλημα δημιουργήθηκε στην Σαμοθράκη και συγκεκριμένα σε ένα εκλογικό της τμήμα, όπου έγινε καταγγελία ότι οι στρατιωτικοί που ψήφισαν με ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, εκτός από τις Ευρωεκλογές ψήφισαν και για τις Περιφερειακές εκλογές, ενώ αυτό δεν επιτρέπεται.

«Σήμερα είναι η γιορτή της Δημοκρατίας και τον λόγο έχουν μόνο οι πολίτες», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Φίλιππος Γκανούλης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 45o Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κυριακή, 26 Μάιος 2019 17:39

Εκλογές 2019: Ψηφοφόρος ετών… 103

Είναι αν όχι η μεγαλύτερη, σίγουρα μία από τους μεγαλύτερους σε ηλικία ψηφοφόρους της χώρας που προσήλθε στην κάλπη των σημερινών εκλογών.

Φυσιολογική είναι η ροή της εκλογικής διαδικασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας της Περιφέρειας, Πόπη Μπαλλά.

Το ζευγάρι που βλέπετε να ψηφίζει, λίγο νωρίτερα... παντρεύτηκε και βάπτισε και το παιδί του στην Πάτρα!

«Βροχή φτάνουν στα γραφεία μας οι καταγγελίες για καταδολίευση των εκλογικών διαδικασιών σε βάρος της ΛΑΕ», τονίζεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος στην οποία επισημαίνεται:

Στα χέρια πιάστηκαν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος, με τον πατέρα άλλου υποψηφίου, στην περιοχή Νέα Σελεύκεια στην Ηγουμενίτσα.

Την πεποίθησή του ότι "θα καταφέρουμε να μπούμε στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, ώστε να καταθέσουμε τις προτάσεις μας, τις οποίες ήδη επεξεργαζόμαστε", εξέφρασε ο επικεφαλής του σχήματος «Πόλη Ανάποδα - Δύναμη Ανατροπής», Αντώνης Γαζάκης.

Λίγο πριν το μεσημέρι ένας ηλικιωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να καταρρεύσει την στιγμή που ψήφιζε σε εκλογικό κέντρο στην Κόρινθο.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε σε σχολείο στην Τούμπα ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ρακκάς, επικεφαλής της παράταξης "Μένουμε Θεσσαλονίκη". 

Σελίδα 1 από 2651