22 Φεβρουάριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάρρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης σε κτηνιατρείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Ένας νέος άνθρωπος έφυγε ξαφνικά από την ζωή. Ήταν Εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά. Ο άτυχος νέος αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε πριν από λίγο, στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανίων.

Ένα νέο κόλπο που έχουν σκαρφιστεί επιτήδειοι, μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση μετά την απομάκρυνση από το... ταμείο. Τια ανακάλυψαν οι Αρχές μετά από έρευνα σε βυτιοφόρα σε νησί του Βορείου Αιγαίου.

Αυξημένη θα είναι η ύλη για τέσσερα από τα μαθήματα. Επιμένει στην Κοινωνιολογία το υπουργείο Παιδείας παρά τις αντιδράσεις. 

Έκτακτη διακοπή νερού, πραγματοποιείται αυτή την ώρα, στην Σταυρούπολη και στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης.

Νέα ανάρτηση στο Facebook πραγματοποίησε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, μετά την αδυναμία της ΕΛΑΣ να σταματήσει τη δράση της ομάδας, μετά το νέο χτύπημα την Πέμπτη στα γραφεία εταιρείας με ιχυοκαλλιέργειες.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αναμένεται να πραγματοποιήσουν σήμερα, λίγο μετά τις 10:30 έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, 

Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2019 09:08

Διακοπές Ρεύματος στον Νομό Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ σήμερα Παρασκευή  22 Φεβρουαρίου 2019, θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος στις εξής περιοχές.
 

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, στην Πικρολίμνη, του δήμου Κιλκίς.

Σελίδα 1 από 3047