21 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζημιές στο εσωτερικό του κτιρίου του πρώην Κυβερνείου της Θεσσαλονίκης, γνωστού κι ως «Παλατάκι», κατηγορείται ότι προκάλεσε νεαρός αλλοδαπός εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Στα ίχνη συμμορίας που ενέχεται σε πολυάριθμες περιπτώσεις διαρρήξεων φαρμακείων και σε διάρρηξη καταστήματος σιδηρικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη οδηγήθηκαν αστυνομικοί ύστερα από έρευνα.

Εβδομήντα τρία άτομα συνελήφθησαν, χθες, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Φοιτητικοί σύλλογοι Γεωλογικού και ΜΜΕ προχώρησαν σήμερα το πρωί σε κατάληψη της Πρυτανείας του ΑΠΘ για το οξυμένο πρόβλημα της σίτισης στη φοιτητική λέσχη με κύριο αίτημα ποιοτική και αναβαθμισμένη σίτιση για όλους τους φοιτητές του ΑΠΘ.

Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019 08:33

Διακοπή νερού στις Συκιές

Διακοπή νερού βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Ο «έρωτας χρόνια δεν κοιτά» λέει η γνωστή λαϊκή ρήση.

Όσο και αν θα θέλαμε να προσφέρουμε σε κάθε ένα από τα παιδιά μας τον δικό του, ξεχωριστό χώρο, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. 

Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 13:00 εργαζόμενοι του δήμου, με αίτημα να πληρωθούν συνάδελφοί τους από την προκήρυξη 3Κ.

Ανοίγει τις πύλες του για το κοινό της Θεσσαλονίκης, σήμερα Πέμπτη, το Γ' Σώμα Στρατού.

Τα 16 από τα κτήρια βρίσκονται στα Εξάρχεια - Διορία 15 ημερών από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να εκκενωθούν

Σελίδα 1 από 3113