25 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

Εκτιμώντας ότι η βελγική αγορά είναι ιδανική για την προώθηση της Ελλάδας ως προορισμού για διακοπές οινοτουρισμού, ο ΕΟΤ προχώρησε σε συγκεκριμένες δράσεις για να αναδείξει το συγκεκριμένο τουριστικό προϊόν της Κεντρικής Μακεδονίας σε Βέλγιο και Ολλανδία.

Στιγμές αγωνίας έζησαν τα ξημερώματα 14 μετανάστες που επέβαιναν σε πολυμορφικό αυτοκίνητο, όταν ο οδηγός του, που φέρεται ως μέλος κυκλώματος διακινητών, αγνοώντας επανειλημμένα σήματα της αστυνομίας να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Χταπόδι

Πέρα από τα καλά που σου προσφέρει ένα κατοικίδιο, και εσύ με την σειρά σου θα πρέπει να είσαι σωστός απέναντι του για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην συμβίωσή σας. 

Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020 10:30

Νέα Μελέτη για τις Online Video διαφημίσεις

Μία νέα έρευνα της IPG MEDIABRANDS Netherlands, η οποία διεξήχθη σε συνεργασία με νευροεπιστήμονες της UnRavel Research, αποκάλυψε ότι τα σύντομα σε διάρκεια videos 

Eφάπαξ θα καταβληθούν τα αναδρομικά με τις αυξήσεις στις συντάξεις από 1ης Οκτωβρίου 2019 αφού γίνει ο επανυπολογισμός των νέων συντάξεων. 

Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020 10:00

Τι κερδίζουμε μιλώντας θετικά

Οι λέξεις έρχονται µε «ψυχο-δυναµικά» φορτία, κάθε λέξη πέρα από το κυριολεκτικό της νόηµα µεταφέρει και µια παραδοχή ή µια προσδοκία. 

Έντονη ανησυχία σε παγκόσμιο επίπεδο προκαλούν τα συνεχώς αυξανόμενο κρούσματα του κορωνοϊού σε χώρες εκτός Κίνας με την Ιταλία να βρίσκεται στο «κόκκινο».

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σε περίπου μία εβδομάδα εκτιμάται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ότι θα ανοίξει και η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21 για το 2020.

Ήδη από όταν ήταν νήπιο μπορούσε να χειρίζεται το tablet καλύτερα από εσάς. Τώρα που έχει πια φτάσει στη σχολική ηλικία, απαιτεί να περνά όλο και περισσότερο χρόνο μπροστά στις οθόνες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό: 

Σελίδα 1 από 1838