23 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 08:24

Έρχεται το 3ο World Class Fine Drinking Cocktail Festival

Το World Class Fine Drinking, στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival, επιστρέφει για 3η χρονιά, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στην Αποθήκη Γ’, την Πέμπτη 12, Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, από τις 20:00.

Τo World Class Fine Drinking, παρουσιάζει στο κοινό της Θεσσαλονίκης το World Class Fine Drinking Cocktail Festival: Classics with a Twist, με σύγχρονες εκδοχές κλασσικών κοκτέιλ, σε μια τριήμερη γιορτή εκλεκτών αποσταγμάτων, με Live line ups, DJ sets και εκλεκτό street food.

Για τρεις ημέρες, η Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, φιλοξενεί 27 bar της πόλης, όπου ταλαντούχοι bartenders προσφέρουν στους επισκέπτες δημιουργικές παραλλαγές σε κλασικά κοκτέιλ.

Την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου τα: SpeakEasy Floor, The Bar L.A.B, Dio Con Dio, Three Pieces, Chilai, U-Bar, Salto, On the Road και The Hub House υποδέχονται το κοινό της Θεσσαλονίκης, με τις δικές τους προτάσεις σε μια σειρά διαχρονικών cocktail.

Την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, τη σκυτάλη παίρνουν τα: Calderon, Navona, Noell, Charlie, The Rockfellas, Ciel, Cottage, MOI και Blanc Gastrobar.
Ενώ τα bar The Blue Cup, Tribeca, Ensayar, Γορίλας, Αίγλη Γενί Χαμάμ, Cin- Cin, Apallou, Mistral Seaside, Paraty & Loft κλείνουν το φεστιβάλ, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.

Για πρώτη χρονιά, εκτός από 9 pop-up bar ημερησίως, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μαζί με τα cocktail serves να απολαμβάνουν διαφορετικές προτάσεις urban street food από το Mahalo Food Truck και το Paola Mobile Pizzeria.

Οι My Excuse θα ανεβούν στη σκηνή του World Class Fine Drinking Cocktail Festival την Πέμπτη 12 και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, σε ένα καταπληκτικό live act, για να δώσουν ρυθμό και ένταση, ενώ την Παρασκευή 13, θα εμφανισθούν οι Souled Out σε ένα μοναδικό Live.

Το World Class Fine Drinking Cocktail Festival θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης για τρίτη συνεχή χρονιά.

Εισιτήρια

Η είσοδος είναι 10€ και περιλαμβάνει 2 cocktail serves και επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]