22 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κυριακή, 15 Απρίλιος 2018 17:45

"Chicago" στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η ProDancers Studio, μετά τις sold out επιτυχίες A Love Story at the Moulin Rouge (2016) και Grease (2017), συνεργάζεται φέτος με τον Μάριο Μιλτιάδου (House of Drama, Νικητής "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2017") για τη χορευτική μεταφορά του κλασικού Broadway musical Chicago στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή Roxie Hart, επίδοξη performer της jazz, έχοντας μόλις δολοφονήσει τον εραστή της, φυλακίζεται στο Cook County Jail του Chicago. Εκεί, γνωρίζει τo διάσημo jazz είδωλο Velma Kelly, που περιμένει τη δίκη της για τη διπλή δολοφονία του σύζυγου και της αδελφής της. Ο εξαπατημένος σύζυγος της Roxie, Amos Hart, αφελώς συμφωνεί να τη βοηθήσει να προσλάβει τον ραδιούργο δικηγόρο Billy Flynn για την υπεράσπισή της. Με την καθοδήγηση της φιλοχρήματης Mama Morton, που ως δεσμοφύλακας των γυναικείων φυλακών, αναλαμβάνει οποιαδήποτε "διευκόλυνση" υπό όρους, η Roxie και η Velma συνεργάζονται, ανταγωνίζονται, και η εκρηκτική τους αντιπαράθεση δίνει ένταση και σκοτεινή, καθηλωτική σεξουαλικότητα σε όλο το έργο.

H δημοσιογράφος Mary Sunshine "καλύπτει" για το κοινό την εξέλιξη της ιστορίας και μας εισάγει στο κλίμα του έργου: εξαπάτηση, δολοπλοκία, διαφθορά, σκοτεινά πάθη, έγκλημα, ματαιοδοξία αλλά και δυναμικότητα, φεμινισμός, διαφορετικότητα, σεξουαλική απελευθέρωση and all that jazz!

Μια χορευτική υπερπαραγωγή με φαντασμαγορικά κοστούμια, λαμπερά σκηνικά και εξαιρετικές παρουσίες, με την πρωτοποριακή & απολαυστική προσέγγιση του Μάριου Μιλτιάδου και την υπογραφή της ProDancers Studio.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]