10 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα υπέροχο αποτέλεσμα κατάφερε από τις φωτογραφίες που συνέλεξε από τους φίλους της στο Facebook η Nathan Wyburn.

Έως τώρα τα διεθνή Μ.Μ.Ε. είχαν αναδείξει την περίπτωση της Ισλανδίας και της Νοτίου Κορέας σε ότι αφορά την προσέγγιση τους στην καταγραφή εξάπλωσης της επιδημίας και πρόληψης μέσω των μαζικών τεστ για τον κορωνοϊό.

Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2020 20:15

Καθηλωμένη στο κρεβάτι η Σούλη Σαμπάχ

Άνθρωπος που επισκέπτεταιτην ηθοποιό και τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Δυστυχώς, η Σούλη ζει πλέον καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει εδώ κι έναν χρόνο περίπου».

Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2020 19:45

Ο Τσιόδρας της Σερβίας

Κάθε μέρα, στις 18:00 οι Έλληνες καθόμαστε στην τηλεόραση για να ενημερωθούμε από τον Σωτήρη Τσιόδρα,στην Σερβία από την ξανθιά γιατρό Kisic Tepavcevic.

Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2020 15:24

Μελάνια αντίθετη με Τραμπ

Η ενθάρρυνση της πρώτης κυρίας των Αμερικανών να φορούν μάσκες προσώπου,έρχεται σε αντιπαράθεση με εκείνη του συζύγου της,  ο οποίος έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως ο ίδιος δεν την εφαρμόζει στον εαυτό του.

Οι Grateful Dead ξεκινούν σήμερα, Παρασκευή 10 Απριλίου, streaming συναυλιών στο κανάλι τους στο YouYube. Οι συναυλίες θα παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα και τα έσοδα από δωρεές θα διατεθούν στο MusiCares' COVID-19 Relief Fund.

Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2020 08:49

ΚΘΒΕ: Διαδικτυακές προβολές παραστάσεων

Το ΚΘΒΕ προχωρά στη διαδικτυακή προβολή παραστάσεων, οι οποίες διακόπηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. 

Οι Radiohead προσφέρουν από σήμερα κάποιες από τις καλύτερες ψυχαγωγικές δραστηριότητες για την περίοδο της απομόνωσης λόγω κορονοϊού διαθέτοντας για προβολή live συναυλίες τους από τη Radiohead Public Library στο YouTube.

Ο Τομ Κρουζ με την Κέιτ Χόλμς και την κόρη τους, Σούρι, φαίνεται πως ενώθηκαν ξανά, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν μαζί την πανδημία του κορονοϊού.

Πέμπτη, 09 Απρίλιος 2020 14:50

ΜasterChef: Αποχώρησε ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής αποχώρησε μία ανάσα ακριβώς πριν από τη δεκάδα του MasterChef και δεν έκρυψε την στεναχώρια του.

Σελίδα 1 από 917