10 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2020 19:45

Να αναλάβουμε αγώνα

Πρέπει ελεύθερα να αναλάβουμε αγώνα και να προσφέρουμε θυσία για την ευόδωση της σχέσης μας με το Θεό και με τον πλησίον.

Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2020 19:25

Ιταλία:570 νεκροί σε ένα 24ωρο,18.849 συνολικά

Υπήρξαν 3.951 νέα κρούσματα, 147.577 συνολικά

Κατά την άφιξη του Νίκου Χαρδαλιά και του Σωτήρη Τσιόδρα στον οικισμό των Ρομά, περισσότερα από 200 άτομα υποδέχθηκαν τον λοιμωξιολόγο μέσα σε αποθέωση!

Για πρώτη φορά η πρωτεύουσα είχε πάνω από 1.000 νέους ασθενείς σε ένα 24ωρο

Έντονη ανησυχία προκαλεί η ανεξέλεγκτη διασπορά ειδών ατομικής προστασίας για τον κορονοϊό (χειρουργικές μάσκες, γάντια μιας χρήσης και αντισηπτικά υγρομάντηλα) που πετούν πολίτες, σε δημόσιους χώρους και στις αποχετεύσεις των σπιτιών. 

Ὅσο πιό σκληρόκαρδος εἶναι ὁ ἄνθρωπος, τόσο πιό βαθιά θά εἶναι ἡ πτώση του. Ἕνα αὐγό σπάει καί ἀπό ὕψος 30 πόντων.

Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 56 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2011 , ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

«H συνεννόηση και ο συντονισμός των Αρχών της Θεσσαλονίκης στέλνει στην κοινωνία το μήνυμα της ενιαίας γραμμής. Είναι σημαντικό ότι στην πόλη υπάρχει σύμπνοια και αποφεύχθηκαν πρωτοβουλίες που μπερδεύουν τους πολίτες. 

Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2020 17:06

Περιορισμένη πυρκαγιά στο ΚΥΤ Μόριας

Φωτιά, πιθανά από βραχυκύκλωμα, σήμερα μέσα στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας.

Στην Αθήνα επιστρέφει το κυβερνητικό κλιμάκιο που μετέβη σήμερα στη Λάρισα, με επικεφαλής τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο και τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειες για την αποτροπή της μετάδοσης του κορονοϊού σε μεγάλο αριθμό του πληθυσμού ύστερα από τον εντοπισμό κρουσμάτων στον οικισμό των Ρομά Νέας Σμύρνης Λάρισας.

Σελίδα 1 από 5799