26 Μάιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το ποσοστό ενσωμάτωσης γύρω στο 7%, το προβάδισμα του Απόστολου Τζιτζικώστα είναι αρκετά μεγάλο και δείχνει να μην επιδέχεται ανατροπής. Ήδη το πανηγύρι έχει στηθεί στο εκλογικό κέντρο του κ. Τζιτζικώστα.

Με την καταμέτρηση των ψήφων για το Δήμο Θεσσαλονίκης να βρίσκεται σε εξέλιξη και το ποσοστό ενσωμάτωσης γύρω στο 7%, ο Νίκος Ταχιάος έχει προβάδισμα για την πρώτη θέση, ενώ τη μάχη για να περάσουν στο δεύτερο γύρο δίνουν ο κ. Ζέρβας με την κ. Νοτοπούλου.

Όπως μεταδίδει το Ραδιοφωνικό Ίδυμα Κύπρου, και με βάση τα ανεπίσημα αποτελέσματα, με καταμετρημένο το 66% των ψήφων Παγκυπρίως φέρεται να λαμβάνουν:​

Την εκτίμηση ότι τα exit-polls θα σντραπούν και η Ένωση Κεντρώων θα ανέβει, εξέφρασε σε δήλωσή του από το εκλογικό κέντρο του κόμματός του, ο Βασίλης Λεβέντης.

Τα αποτελέσματα των exit poll δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστεί στρατηγική ήττα, όπως επιδίωκαν η Νέα Δημοκρατία και ένα ολόκληρο μιντιακό και εκδοτικό σύστημα, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Με ένα tweet την ώρα της ανακοίνωσης των exit poll 2019 ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος σχολίασε την εκτίμηση των δημοσκόπων.

Δείτε αναλυτικά, το exit poll 100% και όλες τις τελευταίες εξελίξεις (πολιτική σκακιέρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, δημαρχικός θώκος Θεσσ/νίκης, ΠΚΜ) μέσα από το ειδησεογραφικό portal ''THESS PRESS.GR'' - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!

«Σε αυτήν την ιερή διαδικασία της δημοκρατίας, έχουμε επιλογή. 

Κορυφώνεται η αγωνία καθώς οι πολίτες προσέρχονται από το πρωί στα εκλογικά κέντρα για να στείλουν τα μηνύματά τους στις Ευρωεκλογές 2019 και στις Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές 2019 - Όπως φαίνεται από το πρώτο κύμα η συμμετοχή του κόσμου είναι αρκετά μεγάλη, ενώ έχει αρχίσει να παγιώνεται η διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου κόμματος.

Στο 12ο δημοτικό σχολείο Χανίων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

Σελίδα 1 από 641