10 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΥΓΕΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

H Σουηδία για δέυτερη μέρα έχει μειώσει τα θύματα της σε 77,χτές η σκανδιναβική χώρα είχε 104 με σημαντική μείωση σήμερα

Με ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τις αθλητικές Ομοσπονδίες της χώρας, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ζητεί την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων των ερασιτεχνικών αθλημάτων.

Η Βουλγαρία θα υποβάλει αίτηση για ένταξη στον Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών (ERM II) μέχρι το τέλος του Απριλίου, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ, όπως μετέδωσε η δημόσια ραδιοφωνία (BNR).

Ανοικτά θα παραμείνουν τα καταστήματα τροφίμων την Κυριακή των Βαΐων.

Παρά τη σαφή προσπάθεια να παρουσιαστούν οι χθεσινές αποφάσεις του Eurogroup σαν "βαλσαμο” στις εξαιρετικά μεγάλες δυσκολίες των χωρών της Ευρωζώνης και ειδικά των χωρών που έχουν πληγεί περισσότερο από τον Covid-19, η πραγματική βοήθεια παραμένει απολύτως δυσανάλογη με τις ανάγκες.

Η Παναγία των Παρισίων άνοιξε ξανά τις πύλες της, σχεδόν ένα χρόνο μετά την πυρκαγιά που προκάλεσε καταστροφικές ζημιές στον ιστορικό ναό.

Ένα υπέροχο αποτέλεσμα κατάφερε από τις φωτογραφίες που συνέλεξε από τους φίλους της στο Facebook η Nathan Wyburn.

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις! Κανείς δεν πρέπει να παίρνει αψήφιστα τον κίνδυνο ούτε να αγνοεί τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον Covid – 19 είτε είναι Ευρωπαίος, είτε Αμερικανός, είτε Ρομά.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όποτε αυτοί διεξαχθούν. 

Λίστα με τουλάχιστον πέντε ύποπτα τουρκικά πλοία που μπορούν να μεταφέρουν παράτυπα μετανάστες στα ελληνικά νησιά  έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές αρχές.

Σελίδα 1 από 4870