21 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΥΓΕΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου στην άνοδο της στάθμης των υδάτων λόγω της υπερθέρμανης του πλανήτη, η ομάδα «Extinction Rebellion» βύθισε στον Τάμεση, ένα μικροσκοπικό σπίτι.

Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019 07:00

Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Πελοπόννησο και στη Βόρεια Ελλάδα, με εντονότερα φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε έως το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου 2019.

Μια σύντομη αλλά κατακλυσμική -άγνωστης προέλευσης- έκρηξη ακτίνων-γ σε ένα μακρινό γαλαξία, σε απόσταση 4,5 δισεκατομμυρίων ετών φωτός από τη Γη, είχε την πιο υψηλή ενέργεια που έχει ποτέ γίνει αντιληπτή από τους αστρονόμους, περίπου 100 δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από αυτή του ορατού φωτός. Η κοσμική αυτή έκρηξη έσπασε το ρεκόρ της πηγής φωτός με την υψηλότερη ενέργεια στο σύμπαν.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες πλήττουν από αργά χθες το βράδυ τη Δ. Ελλάδα, με τα κατά τόπους έντονα φαινόμενα να  συνεχίζονται έως σήμερα το βράδυ σε Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και κυρίως στην Κεντρική-Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2019 13:00

«Ξενοδοχεία μελισσών» από προσκοπίνες

Ο Σεπτέμβριος μπορεί να είναι παρελθόν, αλλά είναι διαχρονική η σημασία της πρωτοβουλίας που πήραν ακτιβίστριες μικρών ηλικιών σε πολλά μέρη του πλανήτη. 

Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2019 07:00

Ο καιρός σήμερα

Τοπικά ισχυρές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, και στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής και βορειοδυτικής χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με λίγες βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα έως και τις πρωινές ώρες.

Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις βραδινές ώρες της Τρίτης και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2019 07:00

Ο καιρός σήμερα

Άστατο καιρό με κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις που θα δίνουν βροχές και καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα, κυρίως στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά έως το μεσημέρι, περιμένουμε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019.

Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι ένα σκυλίσιο έτος αντιστοιχεί σε επτά ανθρώπινα, αλλά οι επιστήμονες έχουν καταρρίψει αυτή την ιδέα.

Σελίδα 1 από 654