17 Οκτώβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Κριός: Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 13/10, με αποτέλεσμα να είστε πλέον σε θέση να δείτε τις απολαβές του τελευταίου δεκαπενθήμερου σε σχέση με τους προσωπικούς σας στόχους. 

Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2019 10:20

Τι Σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Σεπτέμβριο

Κριός: Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14/9 ολοκληρώνει υποθέσεις που βρίσκονταν το τελευταίο εξάμηνο σε εκκρεμότητα  κι ανοίγει το δρόμο για νέα ξεκινήματα από τις αρχές Οκτώβρη. Για την ώρα ασχολείστε ιδιαίτερα με θέματα που αφορούν ρυθμίσεις καθημερινών εκκρεμοτήτων και ελέγχου υγείας, μιας και αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να τα βάλετε όλα σε μια καλή σειρά. 

Κριός: Παρά το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε με τις εκλείψεις του Ιουλίου, ο Αύγουστος ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στο Λέοντα (1/8), η οποία σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα στους ατομικούς σας στόχους αλλά και στέλνει ελπιδοφόρα μηνύματα όσον αφορά τα αισθηματικά σας.

Κριός: Έκλειψη στον Καρκίνο στις 2/7, και οι αναταράξεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον είναι δεδομένες. Καθοριστικά γεγονότα που ανατρέπουν τις ισορροπίες, αφίξεις και αποχωρήσεις στενών προσώπων, ζητήματα που προκύπτουν από το παρελθόν

Κριός: Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που ευνοεί πολύ την επικοινωνία σας, οπότε οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές κι ανταλλαγή πληροφοριών είναι στο ζενίθ του με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3/6. 

Παρασκευή, 03 Μάιος 2019 10:51

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάιο

Κριός: Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σας κατά το πρώτο ήμισυ του Μαϊου και σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από σχέσεις και να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. 

Κριός: Μήνας που συνεχίζει την ηλιακή σας χρονιά, ο Απρίλιος ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στο ζωδιό σας στις 5/4, δίνοντας το έναυσμα για καινούρια ξεκινήματα, που βασίζονται στο γεγονός ότι βρίσκεστε στο απόγειο της δημιουργικότητάς σας. 

Σάββατο, 23 Μάρτιος 2019 13:30

Το Ζώδιο του Μήνα - Κριός

Επίσημα πλέον και ημερολογιακά, η άνοιξη έκανε τη θριαμβευτική είσοδό της με τον Ήλιο στον Κριό στις 21/3, ημερομηνία της εαρινής ισημερίας, μία έναρξη που συνοδεύεται και με μία ακόμα υπερ-πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού.

Κριός: Ως κατεξοχήν μήνας των γενεθλίων σας ο Μάρτιος μπαίνει με έναν ανάδρομο Ερμή (6/3), ο οποίος σας επηρεάζει ως προς την έκβαση κάποιων καταστάσεων που θεωρούσατε ότι επρόκειτο να κλείσουν.

Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2019 11:02

Το Ζώδιο του Μήνα – Ιχθύες

Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων, το τελευταίο από τα ζώδια στη σειρά του ζωδιακού κύκλου, γνωστό για την μεγαλοψυχία, την εμπάθεια αλλά και τα αναρίθμητα ταλέντα του. Ας δούμε τι τους επιφυλλάσσει το 2019.

Σελίδα 1 από 18