06 Δεκέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

Είναι επίσημο: το 2020 βάφεται στα μπλε, και συγκεκριμένα στην απόχρωση Classic Blue που ανέδειξε η διάσημη αμερικάνικη εταιρεία Pantone.

Η υψηλή «κακή» LDL χοληστερόλη είναι επικίνδυνη για την καρδιά σου. Αυτό πιθανότατα το ήξερες.

Aλλαγές επέρχονται στις ασφαλιστικές εισφορές όσων αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών και είναι παράλληλα μισθωτοί, αλλά και για όσους αμείβονται με απόδειξη δαπάνης από το 2020.

Παρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2019 10:14

Μήπως το παρακάνεις με τα παυσίπονα;

Το εθνικό σύστημα υγείας της Γαλλίας αναμένεται να φέρει μέσα στο 2020 παυσίπονα όπως η παρακεταμόλη και η ιβουπροφαίνη (μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες) 

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Χάρβαρντ, οι γονείς δεν μιλούν στα παιδιά για το τι είναι (ή τι θα έπρεπε να είναι) αγάπη. 

Παρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2019 09:44

Επτά πράγματα που δεν ξέρατε για την γρίπη

Αν και πρόκειται για μια από τις πλέον διαδεδομένες ασθένειες του χειμώνα, υπάρχουν πολλά πράγματα για τη γρίπη που εξακολουθούν να μας διαφεύγουν. 

Στο κυνήγι των ηλεκτρονικών αποδείξεων θα πρέπει να ριχτούν από την Πρωτοχρονιά σχεδόν όλοι οι φορολογούμενοι. 

Παρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2019 09:16

Εκεί που το design συναντά το skateboard

Ο διάσημος Βραζιλιάνος καλλιτέχνης και φωτογράφος Vik Muniz συνεργάστηκε, προσφάτως, με το πρότζεκτ The Skateroom για τη δημιουργία έξι σανίδων skateboard .

Με κατάνυξη, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας χειροτόνησε σήμερα τον νέο Επίσκοπο Κισούμου και Δυτικής Κένυας κ. Μάρκο, στον πανηγυρίζοντα ναό του Αγίου Σάββα του Αγιασμένου, 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί, αύριο Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 10.00, στο Μέγαρο Μαξίμου με τους επικεφαλής των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, 

Σελίδα 1 από 1661