10 Δεκέμβριος 2018

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΜΑΓΕΙΡΙΚΉ
Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 18:00

Λαχανοντολμάδες με ρύζι και κιμά

Το αρωματικό υπόστρωμα στο οποίο τους βράζουμε, τα φρέσκα μυρωδικά στη γέμιση αλλά και το εκλεκτό ωμό αγουρέλαιο με το οποίο τους περιχύνουμε είναι τα μυστικά της αξεπέραστης γεύσης τους. Μπορούμε επίσης να τους αυγοκόψουμε ή να τους κάνουμε μόνο με ρύζι. Σε αυτή την περίπτωση θα αυξήσουμε το ρύζι (θα βάλουμε 400 γρ.) και θα εμπλουτίσουμε τη γέμιση με κουκουνάρι και σταφίδες.

Δύσκολο / Προετοιμασία: 1 Ώρα, Μαγείρεμα: 1 Ώρα + 10 ΄

Σάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2018 19:45

Εύκολο κέικ καρότου

Συστατικά

Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 21:30

Μπάρες με ξηρούς καρπούς και πορτοκάλι

Συστατικά

Όποιος έχει προσπαθήσει να αναπαράγει μία συνταγή που δοκίμασε σε εστιατόριο διαπιστώνει συχνά ότι κάτι λείπει, πιθανότατα το μυστικό συστατικό του σεφ.

Σάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2018 14:30

Γόπες με βαλσαμικό και δεντρολίβανο

Αν δεν αγαπάτε τα ψάρια, αυτή η συνταγή θα σάς κάνει να το ξανασκεφτείτε.

Κυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2018 21:45

Πώς να Φτιάξετε Τέλεια Ποπκόρν σε 3 Λεπτά!

Είναι το ιδανικό σνακ για να περάσετε παρέα με αυτό μια βραδιά μπροστά στην τηλεόραση. 

Κι όμως, όσο μεγάλη διαδικασία κι αν σας φαίνεται να φτιάχνετε τα δικά σας burger,

Σάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2018 13:30

Καλαμαράκια γεμιστά με ρύζι

Υλικά

300 γρ. καλαμαράκια καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια

Υλικά
1 χταπόδι περίπου

Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 19:30

Μαραθοκεφτέδες φούρνου

Συστατικά

Σελίδα 5 από 111