26 Μάιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019 00:00

6 Διακοσμητικά Λάθη που Κάνουν το Σπίτι σας να Δείχνει πιο Φτηνό!

Το να φτιάξετε ένα στιλάτο σπίτι θέλει χρόνο και στην προσπάθειά σας να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο πολλές φορές φτάνετε στο σημείο όπου ενώ έχετε κάνει τα πάντα νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Μήπως φταίει η θέση του καναπέ; Μήπως το coffee table είναι πολύ χαμηλό; Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας πούμε ποια είναι όλα εκείνα τα διακοσμητικά λάθη που μπορεί να κάνετε με αποτέλεσμα το σπίτι σας να δείχνει φτηνό.

Ο τρόπος που κρεμάτε τις κουρτίνες Κάτι τόσο απλό όσο αυτό μπορεί παρόλα αυτά να κάνει, σύμφωνα με τους διακοσμητές, έναν χώρο να δείχνει φτηνός. Είναι ένα πολύ κοινό λάθος που κάνουν πολλοί. Κρεμάνε τις κουρτίνες τους από πολύ χαμηλά. Μάθετε να κρεμάτε τις κουρτίνες σας από όσο ψηλά γίνεται και αφήνετέ τις να ακουμπάνε το πάτωμα στο τελείωμα. Έτσι ο χώρος σας θα φαίνεται πιο πολυτελής.

Ο φτηνός φωτισμός Ο σωστός και όμορφος φωτισμός μπορεί να μεταμορφώσει στην κυριολεξία έναν χώρο. Κάντε μια αναβάθμιση στα φωτιστικά σας -δεν χρειάζεται να πάρετε κάτι πολύ ακριβό- και δείτε τον χώρο σας να αλλάζει όψη. Μια καλή έρευνα στο διαδίκτυο θα σας οδηγήσει σε όμορφα και οικονομικά φωτιστικά που όμως θα κάνουν τον χώρο σας να δείχνει πιο κομψός.

Μικρά χαλιά Οι ειδικοί στη διακόσμηση συμφωνούν πως το να διαλέξετε το λάθος μέγεθος χαλιού μπορεί να κάνει αμέσως τον χώρο σας να δείχνει φτηνός. Αυτό οφείλεται στο ότι ένα μικρότερο χαλί από αυτό που θα χρειαζόταν ο χώρος σας θα δώσει αμέσως την εντύπωση ότι δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μεγαλύτερο χαλί στο σωστό μέγεθος. Σιγουρευτείτε πως όλα σας τα έπιπλα ακουμπάνε πάνω στο χαλί.

Πάρα πολλά διακοσμητικά Τα πολλά διακοσμητικά μπορούν να κάνουν έναν χώρο να δείχνει χαοτικός. Ακόμα κι αν τα διακοσμητικά σας είναι ακριβά όταν το παρακάνετε με αυτά και γεμίζετε τον χώρο σας τον κάνετε να φαίνεται φτηνός. Βγάλτε από το δωμάτιο όλα τα διακοσμητικά σας και ρίξτε μια ματιά σε αυτό. Έπειτα απλά βάλτε στον χώρο μόνο εκείνα τα διακοσμητικά που θα τον αναβαθμίσουν και δεν θα τον «μπουκώσουν».

Φτηνός καναπές Όταν λέμε φτηνός καναπές σίγουρα δεν αναφερόμαστε στην τιμή του. Υπάρχουν πολλοί οικονομικοί καναπέδες που όμως δείχνουν πολύ ακριβοί και πολυτελείς. Αν ο καναπές σας δείχνει φτηνός γιατί απλά είναι πολύ παλιός και πολυχρησιμοποιημένος τότε δεν έχετε παρά να τον καλύψετε με ένα όμορφο, πολυτελές ριχτάρι που θα τον αναβαθμίσει. Βάλτε από πάνω και μερικά μοντέρνα μαξιλαράκια και δείτε το σαλόνι σας με άλλο μάτι.

Παλιά πόμολα και χερούλια Αν τα ντουλάπια και τα συρτάρια σας έχουν πολύ παλιά πόμολα και χερούλια τότε έχει έρθει η ώρα για μια αναβάθμιση. Αντικαταστήστε τα με πόμολα και χερούλια καλύτερης ποιότητας και δείτε αμέσως την αλλαγή.

 

 

 

(spirossoulis.com)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr