17 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Περισσότερους από 2.000 τόνους ελληνικών βιολογικών προϊόντων στη ρουμανική αγορά, σε πέντε αλυσίδες σούπερ μάρκετ, αλλά και πολλά άλλα μικρά καταστήματα διανέμει, υπό το brand “Inima.bio”, η εταιρεία ελληνικών συμφερόντων MoreBio Commerce των αδελφών Παπαγεωργιάδη, 

Για πρώτη φορά, τα περιστατικά στον κυβερνοχώρο κατατάσσονται ως ο σημαντικότερος επιχειρηματικός κίνδυνος παγκοσμίως, στο ένατο Allianz «Risk Barometer 2020», μετακινώντας τον για πολλά χρόνια κορυφαίο κίνδυνο της διακοπής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Πριν από 10 χρόνια, στην έναρξη ακριβώς της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι πρώτες προσπάθειες για δημιουργία start up στην Ελλάδα. Στα χρόνια που ακολούθησαν η ελληνική οικονομία υπέστη μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές διεθνώς, χάνοντας περίπου το 22% του ΑΕΠ της χώρας, 

Βουλευτές και συνδικαλιστικοί φορείς έχουν ξεσηκωθεί

Η Βίκυ Πρασσά είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας philocanna. Προμηθεύεται υψηλά φαινολικό παρθένο ελαιόλαδο από την Ολυμπία της Ηλείας. 

"Γαλάζια" καινοτομία αναπτύσσουν στην περίοδο ώς το τέλος του Φεβρουαρίου του 2020 πέντε καινοτομικές επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας, που έλαβαν κουπόνια καινοτομίας, στο πλαίσιο του έργου BLUE_BOOST, προκειμένου να αναπτύξουν επιστημονικές προτάσεις εμπνευσμένες από τη θάλασσα, με πιθανό ισχυρό αναπτυξιακό αντίκτυπο: 

Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού είχε γίνει σήριαλ η αναζήτηση των εγγυητικών, η αδυναμία εξεύρεσης των οποίων τον κήρυξε έκπτωτο από το έργο και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τον πολύπαθο όμιλο

Από τις 13 Ιανουαρίου έως και τις 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Η εισαγωγή ενός προϊόντος στις Η.Π.Α. παρέχει πρόσβαση σε μια κολοσσιαία αγορά, η οποία από μόνη της έχει ανεξάντλητη δυναμική, αλλά δημιουργεί και παγκόσμιες τάσεις. 

H εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τις φήμες που έκαναν λόγο για παραίτηση της υφιστάμενης Διοίκησης

Σελίδα 1 από 95