03 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2020 14:12

Σκέψεις για σέντρα στη Super League

Σκέψεις για σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League υπάρχουν μεταξύ των ομάδων του συνεταιρισμού, με τα εμποδια ωστόσο - για να πραγματοποιηθεί αυτό - να είναι πολλά.

Συγκεκριμένα αναζητήται μια ημερομηνία για να μπει ως πλάνο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με την ημερομηνία του Μαΐου που υπήρχε και στο μυαλό των ανθρώπων του ποδοσφαίρου εχθές (26 Μαΐου)  να είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθει, ανεξλαρτητα με το αν υπάρχει θέληση για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Οποιεσδήποτε ιδέες υπάρχουν από τις ομάδες της Super League θα συζητηθούν στο συμβούλιο της Λίγκας, που αναμένεται να συνεδριάσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και όχι την Δευτέρα 30/3, όπως είχε διαρρεύσει.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσον οι ομάδες τιςπροπονήσεις πριν τις 27/3 (θα πάρει παράταση η απαγόρευσης ομαδικής αθλητικής δραστηριότητας), οπότε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αφού οι ομάδες θα χρειαστούν μια μικρή προετοιμασία πριν ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα.

Στο μυαλό των ανθρώπων της Super League συζητώνται και άλλες ημερομηνίες για την διεξαγωγή των αγώνων, μιας και αναβλήθηκαν οι αγώνες του Euro 2020 και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Πάντως για τη σέντρα θα περιμένουμε πολύ ακόμα...

blog comments powered by Disqus
ThessPress

ThessPress

[email protected]