03 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2020 15:12

"Μένουμε σπίτι" από κορυφαίους αθλητές

Με αναρτήσεις τους στα Social media, κορυφαίοι αθλητές από την Ελλάδα και τον κόσμο στηρίζουν την οδηγία #menoumespiti# και σε παρακινούν να κάνεις το ίδιο.

H πανδημία του ιού πλήτει όλο τον κόσμο, εξαίρεση δεν αποτελεί και ο χώρος του αθλητισμού.

Αθλητές από ολη την υφήλιο στέλνουν το δικό τους μήνυμα:"μείνε σπίτι, μείνε ασφαλής, μείνε δυνατός".

O Λιονέλ Μέσι μένει σπίτι, περνά χρόνο με τα παιδιά του. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του "είναι καιρός να δείξετε υπευθυνότητα και να παραμείνετε στο σπίτι, είναι επίσης τέλειο να απολαμβάνετε με τους δικούς σας τον χρόνο που δεν μπορείτε πάντα να έχετε".


Ο "άρχοντας των κρίκων" Λευτέρης Πετρούνιας, γνωρίζοντας πως προτεραιότητα για κάθε άνθρωπο και δη για έναν αθλητή είναι η υγεία του, μένει σπίτι και σε συμβουλεύει να κάνεις το ίδιο.


Από την πλευρά του, ο Εμμανουήλ Καραλής βρήκε τον τρόπο να συνεχίσει την προπόνησή του στο σπίτι.


Αφού έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα στην ιστορία που επιλέχθηκε ως πρώτη λαμπαδηδρόμος, η Άννα Κορακάκη μένει σπίτι και στηρίζει την οδηγία από τους ειδικούς υγείας.


Ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μένει σπίτι και περνά δημιουργικά τον χρόνο του, όπως φαίνεται και από το video που ανέβασε προ ημερών στο twitter η σύντροφός του.


Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, μένει σπίτι και διαδίδει το μήνυμα: "stay home, stay safe, stay strong".


H Μαρία Μπελιμπασάκη στηρίζει, με τη σειρά της, την οδηγία #menoumespiti.


Το ίδιο και οι Χρήστος Βολικάκης, Μίλτος Τεντόγλου και Σπύρος Γιαννιώτης.


Ο Σέρχιο Ράμος περνά δημιουργικά τον χρόνο του στο σπίτι συνδυάζοντας την προπόνηση με οικογενειακές στιγμές, όπως φαίνεται στο video που ανέβασε στο Instagram account του.

Πηγή: Sport24.gr

blog comments powered by Disqus